La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació redoblarà esforços en 2019 per generar ocupació entre els sectors amb més dificultat

Diputació redoblarà esforços en 2019 per generar ocupació entre els sectors amb més dificultat
23 de Novembre de 2018

La Diputació de Castelló redoblarà esforços en 2019 per a impulsar la creació de llocs de treball especialment entre els sectors poblacionals amb més dificultat.

23 de novembre de 2018. La Diputació de Castelló redoblarà esforços en 2019 per a impulsar la creació de llocs de treball especialment entre els sectors poblacionals amb més dificultat. Així ho ha assegurat el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, després de la trobada que ha mantingut amb responsables de la Cambra de Comerç per a preparar la cinquena edició del Work Forum Castelló que repetirà com la major trobada per l'ocupació a la província l'any que ve després de l'impacte de rècord generat en la seua quarta edició en l'ocupació de Castelló.

“Estem davant una ferramenta clau per a continuar generant ocupació i noves oportunitats a la nostra terra, i en confirmar-ho ara estem planificant les millors activitats per a aprofitar la convocatòria de l'any que ve”.

Així, el diputat ha anunciat que la trobada comptarà amb la temàtica central de 'Solucions per a evitar la discriminació laboral per edat, persones majors de 50 anys. “Posarem en valor els exemples d'empreses que no discriminen la incorporació de treballadors per edat i es realitzaran activitats específiques per a orientar en la busca d'ocupació a persones de més de 45 anys”.

No obstant això, es manté l'objectiu de continuar incorporant més empreses i més llocs de treball oferits en aquesta gran trobada que repercuteix en riquesa i noves oportunitats per a la gent de Castelló.

La trobada provincial més eficaç en la creació d'ocupació

I és que l'esforç de la Diputació per dissenyar una cinquena edició del Work Forum que continue batent les seues millors marques en la creació de riquesa i ocupació a la província es correspon amb la consolidació que ha tingut aquesta cita com la trobada provincial més eficaç per a la creació d'ocupació a Castelló.

A penes un mes després d'haver-se celebrat, les bones notícies es continuen incorporant a les ja excel·lents xifres de repercussió de llavors, amb la participació de 1.500 persones en busca de treball, 900 entrevistes de treball i materialitzar més de 150 llocs de treball. A hores d'ara ja s'han produït 58 contractacions i hi ha moltes altres esperant la seua incorporació en les pròximes setmanes. A més, de les enquestes realitzades a les persones assistents, el 90% realitza una valoració bona o molt bona del Work Forum Castelló 2018.

“Corroborem que estem davant una eina clau per a ajudar a continuar generant ocupació i noves oportunitats a la nostra terra, ha conclòs el diputat.

Cal recordar que enguany va ser la primera vegada que el Work Forum es va desenvolupar en dues jornades per la impossibilitat material de concentrar tantes entrevistes en un sol dia, donada la gran resposta de més de 30 empreses que van oferir llocs de treball en el macroesdeveniment. Amb això, el Work Forum Castelló es reivindica novament com la pedra angular de l'estratègia provincial per liderar i recolzar aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la província de Castelló.