Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació promou l'ocupació de la dona rural major de 45 anys

Diputació promou l'ocupació de la dona rural major de 45 anys
7 de Juny de 2019

La Diputació de Castelló col·labora amb l'associació Reinventhadas en la trobada anual del programa Mentorhadas per a fomentar la inserció sociolaboral de les dones rurals majors de 45 anys de la província

7 de juny de 2019. La Diputació de Castelló col·labora amb l'associació Reinventhadas en la trobada anual del programa Mentorhadas per a fomentar la inserció sociolaboral de les dones rurals majors de 45 anys de la província. El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha participat aquest matí en la que ha estat ja la cinquena edició d'aquesta iniciativa que està finançada al 50% per la Diputació de Castelló com a part de les ajudes a entitats sense ànim de lucre que realitzen accions innovadores per al foment de l'ocupació.

“La nostra prioritat durant aquests anys ha estat ajudar a generar ocupació i oportunitats a tota la província, prestant especial atenció als sectors poblacionals que més difícil ho han tingut. Des del primer moment hem cregut en aquest projecte de dones amb talent, creatives i que s'esforcen per millorar contínuament els seus projectes professionals, i per això avui estem ací per a donar-vos les gràcies i per a seguir recolzant-vos”.

Cal tindre en compte que l'acte s'ha desenvolupat com una jornada de networkng per a les sòcies i invitades, establint-se relacions de mentoria entre les participants i un grup de mentores voluntàries. Així, durant tot el dia s'estan desenvolupant accions d'un complet programa, amb tallers, conferències, xarrades, espais d'exposició de projectes i la resta d'accions que després podran convertir-se en línies de treball i suport mutu entre dones amb negocis de la província.