La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació presenta el seu pioner programa Òrbita que atrau noves inversions

Diputació presenta el seu pioner programa Òrbita que atrau noves inversions
16 de Novembre de 2018

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha presentat en la Fira Destaca de Vila-real el pioner programa Òrbita que ha creat la Diputació, junt amb el CEEI Castelló, per a atraure finançament per al talent castellonenc, d'acord amb la seua prioritat per generar ocupació i riquesa a la província.

16 de novembre de 2018. El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha presentat en la Fira Destaca de Vila-real el pioner programa Òrbita que ha creat la Diputació, junt amb el CEEI Castelló, per a atraure finançament per al talent castellonenc, d'acord amb la seua prioritat per generar ocupació i riquesa a la província. Aquest programa pioner denominat 'Programa d'acceleració empresarial Òrbita' (www.programaorbita.com) es constitueix en una eina útil que facilita a les empreses castellonenques l'accés al finançament que necessiten per a desenvolupar tot el seu potencial i, per tant, generar noves oportunitats a la província de Castelló.

Aguilella, ha participat junt amb el director de CEEI Castelló, Justo Velló, en la presentació d'aquesta iniciativa que està tenint una gran acollida entre el teixit empresarial de la província, perquè van ser fins a 95 les que es van presentar per a una edició de 10 finalistes que presentaran el seu projecte final el pròxim mes de desembre.

“Innovem i generem nous recursos i eines pràctiques i útils que donen resposta a les dificultats amb què es troben les nostres persones emprenedores i empresariat per a continuar fent de Castelló una província d'oportunitats i riquesa. Òrbita naix perquè el talent empresarial de Castelló tinga totes les oportunitats d'inversions al seu abast per a poder desenvolupar tot el potencial que tenen aqueixes idees. Amb això afavorim l'ocupació, la generació de riquesa als nostres municipis i la innovació, perquè moltes d'aquestes empreses suposen una important injecció d'innovació a sectors d'activitat molt importants per a la nostra economia”.

Òrbita es basa en la identificació de projectes sòlids i en el suport a ells per a consolidar el seu creixement, garantint-los posteriorment l'accés al finançament, i s'adreça a iniciatives empresarials en fase llavor o etapes primerenques, a més de persones emprenedores. Totes les persones participants, com a condició per a la seua participació, han manifestat la seua intenció de fixar la seu social de l'empresa a la província de Castelló.

La prioritat és continuar generant riquesa a Castelló

Aquesta iniciativa que la Diputació du a terme en col·laboració amb el CEEI forma part del compromís del Govern provincial amb la seua prioritat de generar riquesa i noves oportunitats econòmiques als municipis castellonencs.

Programes de qualitat com aquest, o com el Move Up!, o el Castelló Global Program formen part d'una intensa labor de vertebració de recursos a disposició de les empreses de Castelló per a propiciar la seua consolidació i creixement com a via de generar ocupació.