La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació potencia les Falles de la província

Diputació potencia les Falles de la província
12 de Febrer de 2019

La Diputació de Castelló potenciarà les Falles de la província, d'acord amb el seu compromís per a recolzar les festes i tradicions de Castelló

9 de febrer de 2019. La Diputació de Castelló potenciarà les Falles de la província, d'acord amb el seu compromís per a recolzar les festes i tradicions de Castelló. Per a això ha aprovat una línia d'ajudes de 30.000 euros adreçada a les associacions culturals constituïdes en comissions falleres, federacions de falles i juntes locals falleres, que són els seus representants als municipis de la província per a l'exercici 2019.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha assegurat que “estem molt orgullosos de les persones que treballen tot l'any perquè brillen les nostres festes i tradicions. Mostrem el compromís del Govern provincial amb les festes falleres, ajudant a posar en valor el treball que tanta gent fa de forma altruista durant tot un any per a aconseguir que aqueixos dies els nostres pobles també es visten de festa”.

En aqueix sentit, el vicepresident ha insistit en el fet que “les Falles són també festes que superen les barreres i fronteres municipals, de les què ens sentim partícips i orgullosos a tota la província, perquè ens sentim profundament orgullosos d'aquest caràcter mediterrani i festiu que fa que puguem fer grans festes al carrer”.

Amb aquestes ajudes, el Govern provincial s'alia amb les Falles de la província d'acord amb reforçar el seu arrelament cultural i per a potenciar el seu efecte dinamitzador i turístic als municipis en què es desenvolupen.