La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació participarà demà en la Nit de l'Art amb la Llum de la Memòria

Diputació participarà demà en la Nit de l'Art amb la Llum de la Memòria
9 de Maig de 2019

La Diputació de Castelló obrirà demà a la nit les portes de l'exposició d'art sacre La Llum de la Memòria en la Sala Sant Miquel, i també el Centre Cultural Provincial Les Aules per a contribuir a la celebració de la Nit de l'Art de la capital de la Plana de 20:00 hores a 0:00 hores

9 de maig de 2019. La Diputació de Castelló obrirà demà a la nit les portes de l'exposició d'art sacre La Llum de la Memòria en la Sala Sant Miquel, i també el Centre Cultural Provincial Les Aules per a contribuir a la celebració de la Nit de l'Art de la capital de la Plana de 20:00 hores a 0:00 hores. El Govern provincial contribuirà així amb aquesta iniciativa cultural enriquint el seu catàleg amb l'exposició ‘Brothels’ de Miguel Candela, dins del cicle DipcasPhoto i Imaginària que es podrà visitar com a part de la iniciativa d'Espai Cultural Obert que està desenvolupant en aquest emblemàtic lloc al servei de la cultura provincial.   El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha posat en valor aquesta iniciativa “que posa de manifest com sumant esforços entre la iniciativa privada i les institucions públiques podem crear un esdeveniment cultural que dinamitze l'oferta de la nostra capital amb múltiples escenaris i expressions culturals. Estem convençuts de l'èxit, un any més, d'aquesta iniciativa que torna a ampliar les seues perspectives amb la inclusió de novetats”.   A més de les exposicions, el Govern provincial ha programat una visita guiada a les 22:00 hores en Les Aules impartida per la periodista Patricia Mir. Posteriorment, a les 22:30 hores tindrà lloc el concert ‘Blowing the Groove’ a càrrec de Chema Peñalver Band. També en la capella del Centre Cultural Les Aules es podran visitar els panells de totes les propostes arquitectòniques per a la rehabilitació de Sant Joan de Penyagolosa que han participat en el concurs d'idees llançat per la Diputació.   La Llum de la Memòria podrà visitar-se en la seua seu de Sant Miquel Com a gran aportació de la Diputació a la Nit de l'Art d'enguany a la ciutat estarà l'ambiciosa exposició d'art sacre restaurat La Llum de la Memòria que en la seua seu de la sala Sant Miquel romandrà oberta.   L'antiga església de Sant Miquel de finals del segle XVII, avui sala d'exposicions Sant Miquel de la Fundació Caixa Castelló, entitat fortament arrelada en la societat castellonenca, compta amb l'exposició d'un total de 32 obres. D'aquestes, 11 es corresponen amb escultures, nou amb pintures, sis d'orfebreria, dues de paper, dues de tèxtil i dues de ceràmica.     Cal destacar que entre les obres es troba el retaule de l'església de la Sang de Vilafamés, atribuïble a l'escultor de Vila-real Josep Sebastià, de 1696, el frontal de l'església del convent de dominiques de Vila-real, de la mateixa època, la taula del Salvador, de Vicent Castelló, tres plaques del segle XVIII de la Reial Fàbrica de L'Alcora o el Crist de marfil del convent de SAN Pascual, del taller de Guglielmo della Porta.