La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació oferta una rica programació cultural aquesta Setmana Santa

Diputació oferta una rica programació cultural aquesta Setmana Santa
18 d'Abril de 2019

La Diputación de Castellón ofertará una completa programación cultural durante estos próximos días de Semana Santa y Pascua como impulso a la dinamización turística y económica de los municipios de la provincia

18 d'abril de 2019. La Diputació de Castelló oferirà una completa programació cultural durant aquests pròxims dies de Setmana Santa i Pasqua com a impuls a la dinamització turística i econòmica dels municipis de la província. Així, a més de col·laborar amb els actes culturals més tradicionals propis d'aquestes dates, el Govern provincial contribuirà amb propostes de la seua agenda cultural a dinamitzar l'activitat als pobles.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “contribuïm a enriquir l'oferta complementària dels nostres pobles per tal d'ajudar a dinamitzar-los durant aquestes dates en què milers de persones busquen la seua destinació de vacances. En col·laboració amb els ajuntaments i sempre posant en valor la cultura i el món de l’art castellonenc, ajudem a aqueixa dinamització que tant ajuda a mantindre l'activitat dels pobles, especialment els més menuts, enguany amb la novetat afegida de l'exposició La Llum de la Memòria a la capital de la província”.

Així, la Diputació impulsa la celebració dissabte que ve a les 17:30 hores del concert de L'Estança Harmònica en l'Església de Sant Pere Apòstol de Cinctorres com a part del cicle Música Barroca en les Esglésies Monumentals. Com a part d'aquesta proposta, també es podrà disfrutar del concert del diumenge dia 21 a les 19:30 hores en el Convent dels Pares Servites de Montán. Cal assenyalar que l'actuació de Xarxa Teatre prevista a la Pobla d'Arenós per a dissabte que ve com a part del cicle de la Campanya de la Diputació per la Cultura Tradicional amb la representació del Dolçainer de Tales s'ha ajornat a causa de les previsions meteorològiques.

Agenda Cultural en el Castell de Peníscola

Com a part d'aquest impuls al turisme cultural a la província, la Diputació mantindrà una intensa programació en el Castell de Peníscola, amb el concert de la Coral García Julbe el dissabte 20 a les 19:00 hores, i el concert de Xicranda i Llatí Jazz Orquestra a les 19:00 hores del diumenge dia 21.