La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació obrirà demà les inscripcions perquè 10.000 majors viatgen

Diputació obrirà demà les inscripcions perquè 10.000 majors viatgen
1 d'Abril de 2019

La Diputació de Castellón obrirà demà dimarts, 2 d'abril, el termini d'inscripció a la cinquena edició del seu reeixit programa de viatges per a persones majors de la província, 'Castelló Sénior' havent-lo consolidat com una eina eficaç i útil per a trencar l'estacionalitat del turisme castellonenc

1 d'abril de 2019. La Diputació de Castellón obrirà demà dimarts, 2 d'abril, el termini d'inscripció a la cinquena edició del seu reeixit programa de viatges per a persones majors de la província, 'Castelló Sénior' havent-lo consolidat com una eina eficaç i útil per a trencar l'estacionalitat del turisme castellonenc. És per això que el Govern provincial manté la seua ambiciosa inversió de 1,2 milions d'euros per a reprendre aquest programa a través del qual viatjaran 10.000 castellonencs a través de tres tipus de paquets turístics: les 'estades en balnearis', el 'Programa de vacances a la costa de Castelló' i les 'Rutes del patrimoni històric, cultural i natural'.

El vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha animat “totes les persones majors de la nostra província a participar d'aquesta iniciativa, a disfrutar dels viatges que oferim amb aquest ambiciós programa que descobreix els atractius de la nostra província a la gent de Castelló procurant-los complets paquets turístics per al seu disfute, a costa i interior i també en balnearis”.

En aqueix sentit, Martínez ha assegurat que “tant entre el sector turístic com entre les persones beneficiàries el Castelló Sènior és molt ben rebut, perquè està ajudant a mantindre l'activitat turística als nostres municipis durant més temps i està procurant una excel·lent oferta turística a les persones majors”.

Cal tindre en compte que les subvencions d'aquest programa es destinen a un mínim de 6.100 places per al programa 'Vacances a la costa de Castelló' per temporada, de les quals 1.743 places seran per a 2019 i 4.357 per a 2020. Un total de 2.633 places seran per a les 'Rutes del patrimoni històric, cultural i natural', de les quals 640 places seran per a 2019 i 1.993 places per a 2020. I per segon any consecutiu i després del seu excel·lent comportament en l'edició anterior, s'inclouen les 'Estades en balnearis' amb 1.000 places, de les quals 208 seran per a 2019 i 792 per a 2020.

Tant és així que Martínez ha confirmat “l'efectivitat contrastada que està tenint aquest programa de viatges contra l'estacionalitat del sector turístic provincial. Estem dinamitzant els nostres pobles amb un flux constant de visitants, generant riquesa i noves oportunitats als nostres pobles, alhora que continuem generant coneixement dels molts atractius turístics dels nostres pobles entre la nostra població”. 

Cal assenyalar que el termini de presentació de sol·licituds serà del 2 al 30 d'abril. Si en aquest període de temps no s'haguera cobert la totalitat de les places disponibles, s'admetrien sol·licituds fins a la seua cobertura o fins a màxim el 31 de maig de 2020. Les sol·licituds es formularan en el model que serà facilitat en la Diputació de Castelló, en el Patronat Provincial de Turisme de Castelló, així com mitjançant la seua descàrrega en la pàgina web www.dipcas.es o el seu ompliment en la seu electrònica del Patronat Provincial de Turisme de Castelló en http://turismedecastello.seuelectronica.es

Programa de Vacances en la Costa de Castelló

El 'Programa de vacances a la costa de Castelló' comprén l'estada durant 6 dies/5 nits en hotels ubicats a la zona costanera de la província de Castelló, un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província de Castelló. Es desenvoluparan del 15 de setembre al 13 de desembre de 2019 i del 12 de gener al 12 de juny de 2020, ambdós inclosos. S'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Rutes del patrimoni històric, cultural i natural

Les 'Rutes del patrimoni històric, cultural i natural' es realitzaran durant 3 dies/2 nits. Inclouen l'estada en hotels ubicats a municipis de l'interior de la província de Castelló en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana a les localitats on es realitzen les visites. Es desenvoluparan del 16 de setembre al 13 de desembre de 2019, i del 13 de gener al 14 de juliol de 2020, ambdós inclosos. S'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Estades en balnearis

El Programa d'estades en balnearis' comprén l'estada de 8 dies/7 nits en hotels ubicats a la província de Castelló al mateix municipi que el balneari de destinació, pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d'aigües mineromedicinals de la província de Castellón, un mínim d'1 excursió de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Es desenvoluparan del 21 de setembre al 14 de desembre de 2019, i de l'11 de gener a l'11 de juliol de 2020. Com en els programes anteriors, s'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.