Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Diputació i Ajuntament de Morella acorden que Protecció Civil porte la compra i les medicines a majors i pacients que hagen d'estar en aïllament

Diputació i Ajuntament de Morella acorden que Protecció Civil porte la compra i les medicines a majors i pacients que hagen d'estar en aïllament
28 de Març de 2020

José Martí destaca que «en situacions com la generada pel Covid-19 la Diputació aconsegueix la seua màxima dimensió com a institució útil i eficaç per a ajudar als més vulnerables»

Voluntaris de Protecció Civil de la Diputació de Castelló realitzen totes les vesprades un servei d'assistència a Morella a majors i persones amb coronavirus COVID-19 o que tinguen algun familiar que haja donat positiu per a evitar que isquen al carrer posant en risc la seua salut i la de la resta de la població. És una iniciativa que beneficia a les persones que han d'estar en aïllament i que s'implementa després de l'acord aconseguit entre la pròpia Diputació i l'Ajuntament de Morella. El servei va començar a prestar-se dijous passat i es mantindrà durant tot el temps que dure l'emergència sanitària. .

Els voluntaris de Protecció Civil s'encarreguen de portar la compra i els medicaments al domicili d'aquestes persones, traslladar els seus fems fins als contenidors i d'ajudar en altres accions que tinguen la consideració d'imprescindibles. De la gestió de les comandes que porten els voluntaris a les llars s'encarrega l'Ajuntament.

Sobre aquesta iniciativa, el president José Martí ha manifestat que «davant una emergència sanitària tan important com la que estem patint, la Diputació aconsegueix la seua màxima dimensió com a institució que vol estar al costat dels ajuntaments i de les persones més vulnerables; com a institució útil, eficaç i amb capacitat de resposta per a ajudar als qui viuen en municipis amb pocs recursos». Segons ha explicat, «del que es tracta és d'arribar allí on no poden arribar els ajuntaments per a garantir uns serveis bàsics a totes persones». En aquest sentit, Martí ha volgut felicitar l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, «per haver-nos proposat aquesta iniciativa per a protegir a les persones majors de Morella i al conjunt de la seua població».