Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació impulsa l'eficiència energètica en les gaiates

Diputació impulsa l'eficiència energètica en les gaiates
2 de Febrer de 2019

La Diputació de Castelló impulsarà no sols les tradicions de la província, sinó també l'eficiència energètica, a través de les gaiates de Castelló com a part del seu suport per a reforçar les festes de la Magdalena d'enguany, declarades Festes d'Interés Turístic Internacional

2 de febrer de 2019. La Diputació de Castelló impulsarà no sols les tradicions de la província, sinó també l'eficiència energètica, a través de les gaiates de Castelló com a part del seu suport per a reforçar les festes de la Magdalena d'enguany, declarades Festes d'Interés Turístic Internacional.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha anunciat l'aprovació i publicació en el Butlletí Oficial de la Província d'aquestes ajudes que “permeten que les comissions puguen optar de forma reglada a una subvenció que contribuesca a millorar aquests monuments tan importants en les nostres festes de la Magdalena. És una línia de treball que es correspon amb el compromís de la Diputació amb el manteniment i foment de les tradicions i festes de la província, amb la ciutat de Castelló al capdavant”.

D'aquesta manera, amb aquestes ajudes per import de 28.500 euros la Diputació contribueix a la implantació de criteris d'eficiència energètica als monuments com a gran símbol de les festes fundacionals de Castelló.