Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació impulsa l'activitat cultural als pobles

Diputació impulsa l'activitat cultural als pobles
6 de Juny de 2019

La Diputació de Castelló impulsa l'activitat cultural als municipis de la província aquests dies gràcies al seu cicle d'exposicions fotogràfiques DipcasPhoto

6 de juny de 2019. La Diputació de Castelló impulsa l'activitat cultural als municipis de la província aquests dies gràcies al seu cicle d'exposicions fotogràfiques DipcasPhoto. Com a part d'aquesta iniciativa que recorre tot el territori provincial, aquests dies es realitzen exposicions als municipis de Segorbe, Vilafranca, Morella i Vistabella. Sense anar més lluny, en la Capella de la Mare de Déu de Gràcia de Segorbe ja ha tingut lloc l'exposició DipcasPhoto ‘La mirada dels altres’.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “a través de la consolidació d'aquest cicle hem pogut difondre el talent de desenes de fotògrafs i, alhora, dinamitzar l'activitat cultural dels pobles de la nostra província”.

Un cicle que també es desenvoluparà fins al dia 8 en les Sales Gòtiques de l'Ajuntament de Vilafranca, amb l'exposició ‘Dies Gossos’ de Nacho Rosel. En aqueixes mateixes dates, DipcasPhoto portarà l'exposició One Night de Jordi Vercera a l'edifici polifuncional de Vistabella, i durant tot el mes a les sales gòtiques de l'Ajuntament de Morella, amb l'exposició ‘Haití: los espíritus en la tierra’ de l'artista Luis Alcalá del Olmo.