Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació i Patricia Campos promouran la igualtat a través de l'esport

Diputació i Patricia Campos promouran la igualtat a través de l'esport
6 de Març de 2019

La Diputació de Castelló avança en el seu objectiu de fer de l'esport un aliat de la igualtat entre dones i homes a la província de la mà de la millor ambaixadora castellonenca per a tal efecte, Patricia Campos i el projecte 'Supera-T'

6 de març de 2019. La Diputació de Castelló avança en el seu objectiu de fer de l'esport un aliat de la igualtat entre dones i homes a la província de la mà de la millor ambaixadora castellonenca per a tal efecte, Patricia Campos i el projecte 'Supera-T'. Així, si fins ara el projecte s'ha desenvolupat a 10 municipis de la província, a partir d'ara continuarà amb un total de 26 xarrades en els centres d'educació secundària de la província de Castelló.

El diputat d'Esports, Luis Martínez, ha presentat junt amb Patricia Campos aquesta iniciativa de la qual ha explicat que “l'objectiu  és empoderar dones i homes de la província i demostrar-los el seu potencial per a realitzar les seues il·lusions. El fi últim és promoure la igualtat d'oportunitats entre dones i homes castellonencs a través dels millors valors de l'esport i del millor perfil amb la nostra ambaixadora Patricia Campos”.

Així, Martínez ha assegurat que “és un orgull poder col·laborar novament amb Patricia i fer-ho a través d'aquesta iniciativa amb la què la Diputació torna a posar-se del costat de les coses bones que passen a la nostra terra, una nova oportunitat de continuar aprenent de Patricia, una dona exemplar”.

La pràctica de l'esport com a element vertebrador d'accions per la igualtat d'oportunitats és constant en la labor de Patricia Campos, qui avui ha agraït “el suport de la Diputació a aquesta iniciativa, igual que ja ha fet amb xarrades als pobles, perquè és necessari aqueix suport institucional per a poder dur-ho a terme”.

Patricia Campos, una dona #OrgulldeCS

Cal recordar que la impressionant trajectòria de Patricia Campos li va valdre el reconeixement de la Diputació de Castelló en forma de Distinció Provincial al Mèrit de la Solidaritat.

Primera dona pilot de reactor de l'Armada Espanyola, Patricia Campos va ser la primera espanyola entrenadora d'un equip de futbol femení als EUA, voluntària de la ONG Futbol sense Fronteres i ambaixadora del grup de l'ONU dones.

Una província on importe el teu talent i no el teu gènere

Amb aqueixa premissa, la Diputació du a terme desenes d'iniciatives des de les seues distintes àrees d'actuació amb el fi últim de promoure la igualtat d'oportunitats entre dones i homes castellonencs. En col·laboració amb altres col·lectius o des dels seus propis serveis com ocorre en temàtiques d'Acció Social, Promoció Econòmica, Cultura o Esports, el Govern provincial articula tota una sèrie d’actuacions que s’adrecen a aquest fi.