La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació fomenta l'emprenedoria amb el seu suport al X Reset Weekend

Diputació fomenta l'emprenedoria amb el seu suport al X Reset Weekend
9 de Novembre de 2018

La Diputació de Castelló mostra un any més el seu suport a l'emprenedoria, el desenvolupament empresarial i l'impuls econòmic de la província amb la seua aposta pel Reset Weekend.

9 de novembre de 2018. La Diputació de Castelló mostra un any més el seu suport a l'emprenedoria, el desenvolupament empresarial i l'impuls econòmic de la província amb la seua aposta pel Reset Weekend. Aquesta fira, que ja celebra el seu desé aniversari, compta amb 60 persones emprenedores participants que, amb l'ajuda de 10 mentors, desenvolupen 3 idees de negoci durant aquest cap de setmana.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha participat aquesta vesprada en la inauguració d'aquest esdeveniment, donant la benvinguda a les persones participants i als mentors. Per al Govern provincial és molt important estar present en aquest tipus d'iniciatives i aportar aqueix impuls econòmic que facilita transformar les idees dels guanyadors i guanyadores de l'esdeveniment en projectes ben definits, tant el seu model de negoci, el seu pla de màrqueting, comunicació i xarxes socials, la seua imatge corporativa, els aspectes legals, els possibles prototips web i mòbils, entre altres.

És per això que Aguilella ha assegurat que “per a la Diputació nostra prioritat és ajudar al talent de la província a desenvolupar-se i donar el millor de si mateix per a ser motor de generació de riquesa a la seua terra. Volem que compte a la província de Castelló amb tots els recursos que li permeten desenvolupar-se i que això revertesca en més activitat, ocupació i dinamització econòmica de la nostra terra. Enhorabona a tots pel vostre treball i compteu amb la Diputació per a ser la vostra aliada en la creació d'oportunitats econòmiques a la província”.

El programa de l'esdeveniment, que engloba les finances, el màrqueting, el disseny i la formació, és una clara aposta pel treball en equip, els projectes emprenedors i el desenvolupament de noves empreses. Entre els seus objectius destaca conéixer el paper de cada una de les àrees de treball, fomentar la motivació a l'emprenedoria en equip i la creació de xarxes de treball, per a conéixer persones amb ganes d'aprendre i emprendre que vullguen seguir amb l'activitat més enllà de l'esdeveniment

Així, de les idees presentades per les persones participants durant la primera jornada s'han seleccionat les 3 més votades per a desenvolupar en grup i crear un prototip real i viable d'empresa. A més, les persones assistents han pogut disfrutar de grans ponències i aconseguir contactes.

La Diputació preveu beneficiar més de mil persones emprenedores en 2018

El Govern provincial preveu concloure l'any havent beneficiat més de mil persones emprenedores ajudant-les a consolidar el seu projecte empresarial com a part de la prioritat marcada per Javier Moliner en la creació d'ocupació a la província.

Així, a través de més d'una vintena de serveis, el Govern provincial articula la seua actuació en una completa Estratègia per al Foment de l'Ocupació, l'Emprenedoria i la Promoció Econòmica, que contempla més d'una desena de programes específics que comprenen totes les fases del desenvolupament d'un projecte empresarial: des de la generació d'idees de negoci amb formació i assessorament fins a culminar amb la tramitació gratuïta de l'alta de l'empresa gràcies als Punts PAE (Punts d'Atenció a l'Emprenedoria) acreditats en els centres CEDES provincials.