La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació fomenta l'apoderament i lideratge femení

Diputació fomenta l'apoderament i lideratge femení
3 de Febrer de 2019

La Diputació de Castelló fomenta l'apoderament i lideratge de les dones emprenedores i empresàries de l'àmbit rural de la província en el seu compromís per revertir la despoblació de l'interior i generar noves oportunitats econòmiques i de desenvolupament als municipis més xicotets de la província

3 de febrer de 2019. La Diputació de Castelló fomenta l'apoderament i lideratge de les dones emprenedores i empresàries de l'àmbit rural de la província en el seu compromís per revertir la despoblació de l'interior i generar noves oportunitats econòmiques i de desenvolupament als municipis més xicotets de la província. Així, el Govern provincial està impartint com a part del seu programa 'Emprendre i dirigir en femení' tota una sèrie de cursos adreçats a atorgar a les dones emprenedores i empresàries eines que els permeten reconéixer el seu propi poder per a superar les barreres personals, socials, econòmiques i empresarials, amb les què es poden trobar en el present i el futur en l'àmbit personal i sobretot en el laboral-professional.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha participat en una de les sessions formatives que s'estan impartint en el CEDES de la Vall d'Alba. “Des del Govern provincial impulsem la igualtat d'oportunitats entre homes i dones per a ajudar a fer que qualsevol persona puga realitzar les seues aspiracions professionals al seu municipi. Motivem el talent de les nostres dones, que és enorme i obri grans possibilitats al desenvolupament dels nostres pobles”.

Cal tindre en compte que aquests cursos han tingut una gran acollida i les participants vénen des de diferents municipis de la província. A més, treballen en diferents sectors, agricultura, artesania, ensenyança, construcció, fotografia, serveis, etc. A totes els ha interessat participar en aquesta formació encara que hi ha entre les assistents una gran diversitat per la seua edat, experiències o trajectòria professional.

El principal objectiu és que les dones que participen en aquest curs puguen prendre consciència del seu propi poder per a fer el que es proposen, a fi que siguen capaces d'aplicar-ho al seu dia a dia, tant en entorns personals com en professionals, incrementant d'aquesta manera el seu capital psicològic i el seu benestar psicosocial.

Emprendre i dirigir en femení

Són una vintena d'accions formatives específicament adreçades a les dones de la província les que conformen aquest programa que la Diputació estima que beneficiarà més de 600 dones de Castelló de cara a desenvolupar la seua oportunitat laboral. Unes activitats que es desenrotllen o bé en els cinc centres CEDES que la Diputació té a l'interior de la província, o a través dels ajuntaments.

Tot aquest treball per ajudar especialment les dones, i fer-ho especialment també a les que emprenen des dels municipis de l'interior es correspon amb l'objectiu estratègic de la Diputació amb el seu programa Repoblem per consolidar població al territori, especialment a l'àmbit rural de Castelló.