Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació enriqueix la vida cultural de Castelló amb Fernando Roldán en l'ECO de les Aules

Diputació enriqueix la vida cultural de Castelló amb Fernando Roldán en l'ECO de les Aules

30 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló ha acollit aquesta vesprada el coaching artístic impartit per Fernando Roldán com una iniciativa adreçada a enriquir la vida cultural de la província. Així, el Govern provincial ha propiciat aquesta activitat motivacional i professional adreçada a potenciar l'activitat del món artístic de la província. I és que el coaching artístic és una disciplina que serveix per a recolzar, fomentar, enfortir, canalitzar i reforçar el que més necessita l'artista per a enfrontar-se a la creació.

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “concebem aquest coaching com una eina a disposició de totes les persones de Castelló amb inquietud artística per a ajudar-hi a qüestions que afecten els processos creatius, a la seua projecció personal i professional, i inclús emocional. Es tracta d'aportar recursos que els ajuden a millorar en les seues distintes facetes”.

Sobre Fernando Roldán

Fernando Roldán és llicenciat per la Facultat de Belles Arts de Barcelona en l'especialitat de pintura. Fundador de la galeria Cavecanem de Sevilla -participant en ARC durant nou anys consecutius- Ajudant creatiu publicitat en Belièr, París. Ha estudiat també en The Art Students of New York, amb Nox Martn. Ha exercit durant més de quinze anys com a professor de dibuix del natural. Com a pintor ha realitzat nombroses exposicions individuals. Ha estat director del Centro de las artes de Sevilla, caS. Actualment estudia teatre i treballa en projectes d'investigació i interacció entre les arts plàstiques i les arts escèniques.