La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació eleva a 1,2 milions la inversió del seu reeixit Castelló Senior

Diputació eleva a 1,2 milions la inversió del seu reeixit Castelló Senior
17 de Febrer de 2019

La Diputació de Castelló reforça el seu reeixit programa de viatges Castelló Senior amb una inversió de 1,2 milions d'euros i ja ultima la seua sisena edició, el termini de sol·licituds de la qual començarà el pròxim 2 d'abril per a viatjar a partir de setembre d'enguany i fins al mes de juny de 2020

17 de febrer de 2019. La Diputació de Castelló reforça el seu reeixit programa de viatges Castelló Senior amb una inversió de 1,2 milions d'euros i ja ultima la seua sisena edició, el termini de sol·licituds de la qual començarà el pròxim 2 d'abril per a viatjar a partir de setembre d'enguany i fins al mes de juny de 2020. No serà fins llavors que es tornaran a obrir aquestes aproximadament 10.000 places, perquè totes les persones majors de la província que ho desitgen disfruten de les seues vacances a municipis de Castelló.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “hem consolidat el Castelló Senior com un gran aliat per a desestacionalitzar el turisme dels nostres pobles i per a donar a conéixer els enormes atractius de la nostra terra com a destinació turística. Procurant major benestar i qualitat de vida a les persones majors també generem riquesa i ocupació en el sector turístic, és una fórmula que beneficia totes les parts implicades”.

Aquests dies continuen els viatges de la cinquena edició, que suposarà un impacte turístic rècord de 41.000 pernoctacions en establiments de costa i interior de la província. A causa de la gran demanda del ja consolidat programa, el Govern provincial ha augmentat un 20% la inversió per a la campanya 2018/2019, amb un pressupost total de 1,2 milions d'euros, adreçats a ajudar a desestacionalitzar el turisme i generar noves oportunitats als pobles.

D'aquesta manera, fins al 12 de juliol es reprendrà el paquet turístic d'interior 'Rutes de patrimoni històric, cultural i natural' que inclou l'estada en hotels ubicats a municipis de l'interior de la província de Castelló en règim de mitja pensió durant tres dies i dues nits.

Per la seua banda, el 'Programa de vacances en la costa de Castelló', que comprén l'estada durant 6 dies/5 nits en hotels ubicats a la zona costanera de la província, amb un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló, es mantindrà fins al 14 de juny de 2019.

Finalment, el nou programa 'Estades en balnearis' també ha arrancat amb èxit i es mantindrà fins al 13 de juliol. Aquest paquet, que ja ha cobert totes les places, inclou l'estada de 8 dies/7 nits en hotels ubicats a municipis amb balnearis mineromedicinals com són Benassal, Montanejos i la Vilavella en règim de pensió completa, a més de tres tractaments diaris, un mínim d'una excursió de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Aquesta opció generarà 6.832 pernoctacions als dits municipis. En tots els paquets vacacionals s'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

Envelliment actiu i #OrgulldeCS

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha comentat que "amb Castelló Senior hem aconseguit crear una eina molt important per a potenciar l'envelliment actiu de les persones majors i per a donar a conéixer el patrimoni cultural i natural de la nostra província, a fi que se senten un poc més orgullosos de ser de Castelló. A més, amb aquest augment de la inversió aconseguirem que en 2019 hi haja més places de majors viatjant i més gent treballant en els hotels".

Respecte d'això, Martínez ha afegit que “aquests paquets vacacionals impulsats per Diputació s'han convertit en el millor argument per a donar continuïtat a la temporada alta, desestacionalitzar el turisme i que els hotels continuen mantenint la seua activitat i prolongant els contractes vinculats al sector hoteler i de la restauració".