La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació dinamitzarà la província amb sis competicions aquest cap de setmana

Diputació dinamitzarà la província amb sis competicions aquest cap de setmana
22 de Febrer de 2019

La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el pròxim cap de setmana amb fins a sis competicions de distintes disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles

22 de febrer de 2019. La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el pròxim cap de setmana amb fins a sis competicions de distintes disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles. Així, a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, el Govern provincial impulsa aquests dies la Challenge de la Plana a Catí, la Marató de Castelló, el Campionat d'Espanya de Llançaments Menors, el Campionat Autonòmic de Pequenduro i d'Enduro a Cabanes, el Duatló d'Onda i el Canicross de la Serra d'en Galceran.

El diputat provincial d'Esports, Luis Martínez, ha explicat que “aquest cap de setmana torna a ser un bon exemple de com la nostra aposta per l'esport, tant popular com amb competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques als pobles de la província. Aquestes competicions pels pobles són clar exemple del treball que estem fent junt amb els clubs per a continuar omplint d'esport i d'activitat la província diàriament. Les més visibles són les competicions més importants, però darrere d'elles hi ha moltes com la que acollirà demà Cinctorres, que conformen aquesta gran aposta de la província de Castelló per l'esport de què tan orgullosos estem”.

En aqueix sentit, Martínez ha assenyalat que “a través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb prop de 400 competicions a l'any pràcticament tot el calendari anual amb un permanent goteig de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari de la Mediterrània per a la pràctica esportiva”.

Marató de Castelló

Cap de setmana marcat per l'esport a la nostra província, com ve sent habitual, però on el plat fort serà la Marató de Castelló que se celebra el diumenge a partir de les 9 del matí.

El Club Running de Castelló compta amb l'impuls de la Diputació, que consolida el seu suport en aquesta important competició per a Castelló com a Escenari Esportiu.

Campionat d'Espanya de Llançaments de Menors

Les pistes del Gaetà Huguet i de la Universitat Jaume I acolliran aquest cap de setmana (dissabte de 9 a 18 hores i el diumenge de 9 a 16) aquest campionat de llançaments de menors amb les millors promeses de l'especialitat.

Campionat Autonòmic de Pequenduro (dissabte) i d'Enduro (diumenge) a Cabanes

El motor serà qui regnarà a Cabanes aquest dissabte i diumenge amb la celebració de la segona prova del Campionat d'Enduro de la Comunitat Valenciana i primera de Pequenduro. El Club de Motociclisme Cabanes serà l'encarregat que tot isca bé el dissabte, al matí, els pilots de Pequenduro (Pe50, Pe65 i Pe85) competiran des de les 10:30h i el diumenge torn dels majors des de les 09:00 hores.

Challenge de la Plana a Catí i Catí–l'Avellà

Aquest cap de setmana la Challenge de la Plana arriba al seu fi, la prova ciclista que ha travessat tota la nostra província de nord a sud i d'est a oest.

D'aquesta manera el dissabte tindrem etapa a Catí des de les 15:30 hores i el diumenge espera l'última etapa que comença a Catí a les 10:30 i finalitza a l'Avellà.

Duatló d'Onda (duatló) Circuit Duatlons Castelló-Onda

La prova comptarà amb 242 inscrits, amb 55 xiques, que recorreran els carrers d'Onda, realitzant els 5000 metres de carrera a peu del primer segment, els 20 km de ciclisme del segon i els 2500 metres de carrera per a acabar; amb Celestino Fernandez (Cidade de Lugo Fluvial) i Yaiza Saiz (Universitat d'Alacant) defenent els seus títols del Circuit de Duatlons de la Diputació de Castelló.

Canicross a la Serra d’en Galceran

Amb 5,3 quilòmetres de carrera de les parelles home/gos, pels camins de la localitat, amb unes vistes espectaculars de la Serra d'en Garceran la Lliga Canicròs Castelló contínua el seu camí per tot #CSEscenariEsportiu.