La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació dinamitzarà la província amb cinc competicions

Diputació dinamitzarà la província amb cinc competicions
9 de Novembre de 2018

La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el pròxim cap de setmana amb cinc competicions de distintes disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles.

9 de novembre de 2018. La Diputació de Castelló dinamitzarà els pobles de la província durant el pròxim cap de setmana amb cinc competicions de distintes disciplines i magnituds que ompliran de visitants i esportistes aquests municipis amb el conseqüent benefici econòmic per als pobles. Així, a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu, el Govern provincial impulsa aquests dies el VI Circuit WTA Castellón-Spain de Tenis a Castelló, la Copa d'Espanya d'Enduro Infantil a Sant Mateu, la VI Dinomania Trail a Cinctorres, el III Tossal Trail de les Coves i el IV Run & Bike Baisiliscus de Benicarló.

El diputat provincial d'Esports, Luis Martínez, ha presentat aquest matí en la Diputació la VI Dinomania Trail de Cinctorres junt amb Santiago Querol, del club del municipi, organitzador de la prova.

“Aquest cap de setmana torna a ser un bon exemple de com la nostra aposta per l'esport, tant popular com amb competicions més importants, està ajudant a generar noves oportunitats econòmiques als pobles de la província. La carrera de Cinctorres és un bon exemple del treball que s'està fent als pobles per a continuar motivant la celebració de competicions que omplin d'esport i d'activitat la província diàriament. Les més visibles són les competicions més importants, però darrere d'elles hi ha moltes com la que acollirà demà Cinctorres que conformen aquesta gran aposta de la província de Castelló per l'esport de què tan orgullosos estem”.

En aqueix sentit, Martínez ha assenyalat que “a través de Castelló Escenari Esportiu estem omplint amb prop de 400 competicions a l'any pràcticament tot el calendari anual amb un permanent goteig de visitants que coneixen les virtuts dels nostres pobles i la nostra província com el millor escenari de la Mediterrània per a la pràctica esportiva”.

VI CIRCUIT WTA CASTELLÓ - CASTELLÓ

Durant tot el mes de novembre la província de Castelló acull el VI Circuit WTA Castelló Spain, en el què participen jugadores de multitud de nacionalitats, tant de països europeus com d'altres parts del món i des d'aquest dissabte arriba a Castelló.

En aquests ITF les jugadores lluiten per aconseguir els seus primers punts WTA i suposen per a moltes d'elles el seu bot al tenis professional. Pel que resulta una ocasió única perquè els nombrosos aficionats al tenis seguesquen de prop el desenvolupament de la competició que ompli la província de Castelló amb el millor tenis del futur.

COPA D'ESPANYA ENDURO INFANTIL

Sant Mateu serà la seu durant aquest cap de setmana de la Copa d'Espanya d'Enduro Infantil. La localitat castellonenca vibrarà amb el so de les motos d'aquests joves pilots que lluitaran per aquest títol nacional.

El recorregut constarà d'aproximadament 32 quilòmetres, per camins i rambla de pedra.

VI Dinomania Trail

El Club d'Esports de Muntanya i Escalada La Roca organitza a Cinctorres la sisena edició de la Dinomania Trail que consta de dues proves: una carrera de muntanya de 21 quilòmetres i 904 metres de desnivell positiu i una marxa a peu no competitiva apta per a senderistes que busquen contemplar el nostre escenari esportiu en una forma més pausada de 13 quilòmetres i 428 metres de desnivell.

La prova transcorre íntegrament pel municipi de Cinctorres, en un entorn de gran bellesa paisatgística que mostra la rica biodiversitat de fauna i flora existent.

Amb una participació de 200 esportistes, l'esdeveniment transcendeix a l'esportiu i ofereix a les persones acompanyants activitats per als més menuts amb carrera i parc infantil; així com altres activitats abans, mentres i després d'aquesta Dinomania. És especialment la qualitat organitzativa i la gran oferta complementària un dels factors que més ha destacat en la presentació Santiago Querol “la Dinomania Trail es caracteritza, a més, per acabar amb una gran trobada de germandat com a gran tancament final i prèvia a la següent edició”.

TOSSAL TRAIL

Aquesta carrera de muntanya de les Coves de Vinromà continua creixent edició a edició i prenent consciència de la seua labor no tant esportiva sinó també de promoció del territori així com el seu respecte al medi ambient. En aquest últim aspecte, la present edició ha pres la iniciativa d'incloure un got plegable en la bossa del corredor per a disminuir la contaminació de l'entorn.

Amb l'ànim de superar els quatre-cents participants de l'any anterior, la III Tossal Trail de les Coves de Vinromà es vol convertir en la carrera de muntanya referent provincial en #CSEscenariEsportiu.

Una altra de les novetats de la Tossal Trail és l'ampliació de distàncies per a tots els públics sumant la prova TT Kids de 4 quilòmetres per als més joves. La modalitat Tossal Trail de 30 quilòmetres i la Volta a la Moreria de 14 quilòmetres

IV RUN&BIKE BASILISCUS

Prova de duatló cross (carrera a peu+btt) que es disputa a Benicarló sobre una distància de 12 quilòmetres de carrera a peu i 24 quilòmetres de bicicleta de muntanya. Amb diverses modalitats: trail per als que només volen realitzar la carrera a peu, complet per als polivalents que correran a peu i amb les seues bicicletes i per parelles que cada component realitza bé la part a peu i l'altre la BTT.