La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Diputació dóna suport al Formigues Festival com a part de la seua campanya

Diputació dóna suport al Formigues Festival com a part de la seua campanya
10 de Maig de 2019

La Diputació de Castelló dóna suport a la celebració del VII Formigues Festival com a part de la seua ambiciosa campanya ‘Castelló Terra de Festivals’ dirigida al patrocini d'aquests macro esdeveniments per a optimitzar les oportunitats que generen a la província de Castelló

10 de maig de 2019. La Diputació de Castelló dóna suport a la celebració del VII Formigues Festival com a part de la seua ambiciosa campanya ‘Castelló Terra de Festivals’ dirigida al patrocini d'aquests macro esdeveniments per a optimitzar les oportunitats que generen a la província de Castelló com a territori referent en festivals a nivell europeu. Així, la Diputació patrocina amb 9.625 euros el Formigues Festival, una iniciativa ja consolidada i que tindrà lloc aquest cap de setmana a Benicàssim.

El vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “des del Govern provincial continuem treballant perquè també aquest 2019 la nostra província siga referent a europa en turisme de festivals. Milers de persones de més de 100 nacionalitats han conegut la nostra terra a través d'aquests macroesdeveniments, i seguirem impulsant-los per la gran plataforma de difusió turística que és per a la nostra marca a més de pel seu benefici econòmic més immediat als municipis”.

En aqueix sentit, Martínez, ha explicat que “és el primer any que el Formigues entra en aquesta convocatòria pública, i esperem que l'impuls de la Diputació des de la perspectiva turística siga una ajuda important a continuar consolidant aquesta cita turística i cultural com a element dinamitzador i no sols com referent cultural”.

Es tracta, tal com ha incidit Martínez, “de convertir la nostra província en un gran escenari cultural en què tenen cabuda totes les expressions artístiques perquè la cultura, i el seu innegable impacte sobre el teixit econòmic i social municipal, s'estenga per tots els racons de la província”.

Cal assenyalar que el lema de l'actual edició del festival serà ‘Com l'Aigua’ i la seua programació pot consultar-se en la web https://formiguesfestival.com/

Turisme, estratègic per a la creació de més oportunitats econòmiques La Diputació de Castellón comptarà en 2019 amb un pressupost turístic de rècord amb 5.511.149,74 euros, aprovat sense cap vot en contra, amb el suport de la Generalitat i el sector empresarial representat en el Consell de Govern del Patronat Provincial i l'abstenció dels grups polítics. Amb això, el Govern provincial donarà una altra espenta decisiva al turisme provincial durant el pròxim exercici, plasmant en uns comptes de rècord la seua prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats als pobles, en haver augmentat la seua inversió un 106% en els últims set anys.