La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació col·labora amb la Federació de Comunitats de Regants

Diputació col·labora amb la Federació de Comunitats de Regants
29 d'Octubre de 2018

La Diputació de Castelló col·labora amb la Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana (FECOREVA) com a part del seu suport al sector primari de la província.

29 d'octubre de 2018. La Diputació de Castelló col·labora amb la Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana (FECOREVA) com a part del seu suport al sector primari de la província. Així, el president de la Diputació, Javier Moliner, s'ha reunit al Palau Provincial amb Enrique Font, vicepresident de FECOREVA i president del Sindicat Central d'Aigües del Riu Millars, per tal de posar en comú línies de treball que beneficien els regants castellonencs.

“Des del Govern provincial estem compromesos amb el camp de la nostra província, amb el treball dels regants i d'ajudar en el que puguem en una activitat que tantes alegries ha donat als nostres pobles com ha estat especialment la citrícola a la zona de la Plana, continue tenint un futur esperançador per a les famílies castellonenques”, ha assenyalat el president.

Entre els assumptes tractats en la reunió, el president Moliner ha confirmat la col·laboració del Govern provincial en la commemoració l'any que ve del Dia de l'Aigua junt amb FECOREVA a Castelló.