La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació col·labora amb el VII Formigues Festiva

Diputació col·labora amb el VII Formigues Festiva
4 d'Abril de 2019

La Diputación de Castellón colabora con la celebración del VII Formigues Festival que tendrá lugar en Benicàssim los días 11 y 12 de mayo como parte de las actividades culturales que promueve en toda la provincia.

4 d'abril de 2019. La Diputació de Castelló col·labora amb la celebració del VII Formigues Festival que tindrà lloc a Benicàssim els dies 11 i 12 de maig com a part de les activitats culturals que promou a tota la província.

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha participat aquest matí en la presentació d'aquesta iniciativa que s’adreça al públic familiar amb un complet programa d'activitats. “Continuem col·laborant amb una iniciativa que no sols ve a completar aqueix concepte de Benicàssim com a ciutat de festivals sinó que contribueix que gent emprenedora castellonenca se sume al projecte de fer de l'activitat cultural un gran reclam dinamitzador de la nostra terra”.

Es tracta, tal com ha dit Sales, “de convertir la nostra província en un gran escenari cultural en què tinguen cabuda totes les expressions artístiques perquè la cultura, i el seu innegable impacte sobre el teixit econòmic i social municipal, s'estenga per tots els racons de la província”.

Cal assenyalar que el lema de l'actual edició del festival serà ‘Com l'aigua’ i la seua programació pot consultar-se en la web https://formiguesfestival.com/