La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació col·labora amb el Banc d'Aliments de Castelló

Diputació col·labora amb el Banc d'Aliments de Castelló
3 de Gener de 2019

Un any més el Govern provincial ha col·laborat amb l'associació Banc d'Aliments de Castelló per a ajudar més de 15.000 famílies castellonenques i arreplegar, durant la campanya nadalenca, un total de 240.000 quilograms d'aliments

3 de gener de 2019. Un any més el Govern provincial ha col·laborat amb l'associació Banc d'Aliments de Castelló per a ajudar més de 15.000 famílies castellonenques i arreplegar, durant la campanya nadalenca, un total de 240.000 quilograms d'aliments. En concret, l'ajuda anual es plasma en una subvenció de 7.000 euros destinada al programa 'Campanya d'arreplegada i repartiment d'aliments', més un conveni de 18.000 euros per a la contractació d'una treballadora social, així com en l'entrega de 12 ordinadors a l'associació.

Quant al voluntariat, han estat 1.660 persones que han col·laborat en la iniciativa solidària, a més de 220 estudiants de quatre centres educatius de la província. Entre el voluntariat, enguany s'ha sumat el president de la Diputació, Javier Moliner, que va participar en una jornada d'arreplegada d'aliments pels centres educatius. Així es va comprometre Moliner amb el president de l'associació, Santiago Miralles, en la seua visita institucional a les instal·lacions del Banc, que va tindre lloc a principis de desembre, i on va poder conéixer la treballadora social subvencionada per la Diputació.

"La labor humana que realitza el Banc d'Aliments és fonamental perquè cap persona de Castelló es quede sense un plat calent aquest Nadal. Un xicotet gest altruista per part de cada castellonenc, mitjançant una donació o col·laborant com a voluntariat, pot fer feliç moltes famílies, i més en aquestes dates que necessitem la calor humana. L'experiència com a voluntari ha sigut un gran regal per a mi", ha destacat Moliner.

167 supermercats

Cal destacar que en la campanya també han participat un total de 167 supermercats de cadenes importants i xicotets comerços, punts d'alimentació on han exercit la seua labor moltes persones voluntàries durant els divendres, dissabtes i alguns diumenges.