La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Diputació aportarà més de 14.000 pernoctacions al turisme provincial

Diputació aportarà més de 14.000 pernoctacions al turisme  provincial
13 de Maig de 2019

La Diputació de Castelló donarà un important impuls a la desestacionalització turística amb les 14.086 pernoctacions que generarà en hotels de costa i interior castellonenc a través del seu programa de viatges Castelló Sènior

13 de maig de 2019. La Diputació de Castelló donarà un important impuls a la desestacionalització turística amb les 14.086 pernoctacions que generarà en hotels de costa i interior castellonenc a través del seu programa de viatges Castelló Sènior que en aquesta recta final de la seua quarta edició permetrà que 3.287 persones majors castellonenques disfruten de la província. D'elles, 1.039 ho faran a través de les rutes d'interior, 1.864 amb els programes de costa, i 384 amb els de balnearis. I, amb això, la Diputació conclourà l'edició 2018/2019 del Castelló Sènior amb tota la gestió administrativa del programa 2019/2020 ja conclosa perquè a partir de setembre es puguen reprendre els viatges per 10.000 persones.

El vicepresident de la Diputació i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “la consolidació d'aquest ambiciós programa de viatges per a persones majors està ajudant el nostre turisme a mantindre durant més temps els seus establiments oberts. I ho fa, a més, amb un component que per a nosaltres era clau aconseguir, permetre les nostres persones majors conéixer i disfrutar de la seua província en aquesta experiència que contribueix al seu benestar. Amb això, estem ajudant, a més, a convertir-se en els millors ambaixadors de la seua terra, fent-ho a través d'experiències turístiques que permeten descobrir tant els encants patrimonials del nostre interior, com la riquesa turística de la nostra costa i el turisme de salut en els balnearis dels nostres municipis”.

L'excel·lent acollida que ha tingut aquesta iniciativa de la Diputació és, segons el vicepresident, “la millor prova que Castelló Sènior s'ha convertit en una eina eficaç i útil per a continuar generant noves oportunitats en el turisme dels pobles”.

Cal tindre en compte que per a l'elaboració de les bases que regeixen aquest programa la Diputació ha tingut en compte totes les inquietuds, tant del sector turístic com de les persones beneficiàries per tal d'articular els paquets turístics de manera que complesquen amb el benestar dels nostres majors, la promoció del patrimoni provincial i la desestacionalització turística. “En definitiva, tindre en compte totes les perspectives implicades per a fer que aquesta iniciativa beneficie al màxim la província de Castelló”, ha indicat Martínez.

Màxima expectació per a l'inici del programa 2019/2020

La Diputació de Castelló va concloure el passat 30 d'abril el període de sol·licituds de places per a la cinquena edició del Castelló Sènior, el de la campanya 2019/2020, els primers viatges del qual començaran al setembre. L'acollida ha estat tal que en a penes uns dies milers de persones van formalitzar les seues peticions amb autèntic rècord d'afluència en les dependències provincials. La previsió és que a principis del mes de juny comencen a enviar-se les cartes a tots els beneficiaris per tal que puguen reservar el seu viatge:

PROGRAMA DE VACANCES A LA COSTA DE CASTELLÓ

El 'Programa de vacances a la costa de Castelló' comprén l'estada durant 6 dies/5 nits en hotels ubicats en la zona costanera de la província de Castelló, un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló, i inclou el transport des de la capital de la província. Es desenvoluparan del 15 de setembre al 13 de desembre de 2019 i del 12 de gener al 12 de juny de 2020, ambdós inclosos. S'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

RUTES DEL PATRIMONI HISTÒRIC, CULTURAL I NATURAL

Les 'Rutes del Patrimoni Històric, Cultural i Natural' es realitzaran durant 3 dies/2 nits, inclouen l'estada en hotels ubicats a municipis de l'interior de la província de Castelló en règim de mitja pensió. Els esmorzars es realitzaran en restaurants de qualitat mitjana a les localitats on es realitzen les visites. Es desenrotllaran del 16 de setembre al 13 de desembre de 2019, i del 13 de gener al 14 de juliol de 2020, ambdós inclosos. S'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.

ESTADES EN BALNEARIS

El Programa d'Estades en Balnearis' comprén l'estada de 8 dies/7 nits en hotels ubicats a la província de Castellón en el mateix municipi que el balneari de destinació, pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d'aigües mineromedicinals de la província de Castelló, un mínim d'1 excursió de mig dia a recursos turístics o municipis de la província de Castelló. Es desenvoluparan del 21 de setembre al 14 de desembre de 2019, i de l'11 de gener a l'11 de juliol de 2020.

Com en els programes anteriors, s'exceptua el període de Setmana Santa dins del marc de la política de desestacionalització.