La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació amplia el servei que presta als municipis amb el voluntariat de Protecció Civil

Diputació amplia el servei que presta als municipis amb el voluntariat de Protecció Civil
18 d'Abril de 2019

Un total de 85 efectius de voluntariat amb una flota de vuit vehicles de l'Agrupació Provincial de Voluntariat de Protecció Civil de la Diputació prestarán servei durant els pròxims dies de Setmana Santa i Pasqua

18 d'abril de 2019. Un total de 85 efectius de voluntariat amb una flota de vuit vehicles de l'Agrupació Provincial de Voluntariat de Protecció Civil de la Diputació prestarán servei durant els pròxims dies de Setmana Santa i Pasqua per a ajudar els ajuntaments a garantir el correcte desenvolupament d'esdeveniments tradicionals que congreguen gran nombre de públic. Així, els efectius es distribuirán en la Passió de Torreblanca, la Trencada de l'Hora de l'Alcora, la Passió de Borriol i el Dia del Rotllo de l'Alcora. A més, també es realitzaran serveis de suport en diversos esdeveniments a altres ajuntaments com el de Morella per l'afluència de visitants aquests dies i el de Benicàssim amb el SAN SAN Festival i la Marató.

El diputat de Bombers, Luis Rubio, ha assenyalat que “el funcionament d'aquest voluntariat està donant molt bons resultats, i estem donant resposta a les peticions que ens havien expressat amb preocupació desenes d'alcaldies per la falta de recursos propis a l'hora d'organitzar esdeveniments d'aquest tipus que congreguen milers de persones als seus pobles. Així que estem molt satisfets de poder ajudar-los i contribuir que es continue programant una completa oferta complementària, tant en festes, com en esdeveniments esportius, com qualsevol esdeveniment tradicional multitudinari, perquè també això contribueix a mantindre els nostres pobles vius i dinamitzar la seua activitat econòmica. Tots sumem”.

Rutes preventives de vigilància forestal

A més d'aquests serveis, voluntariat del Cos de Voluntariat de Protecció Civil de la Diputació realitzarà diverses rutes preventives de vigilància forestal als termes municipals dels municipis adherits a Protecció Civil de la Diputació. Així, es realitzaran un total de 12 rutes de vigilància forestal en col·laboració amb el dispositiu global de bombers. Per a això es mobilitzaran tres vehicles amb un total de 24 efectius.

Tal com ha explicat Rubio, “aquestes unitats actuen com a reforç al dispositiu de prevenció d'incendis desplegat pel Consorci Provincial de Bombers a tota la província durant aquestes dates en què les nostres muntanyes reben més afluència de persones que disfruten d'aquests dies festius en l'entorn natural de la província”.