La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Diputació afavorirà que la Mediterranean Xtrem arribe a una desena de municipis

Diputació afavorirà que la Mediterranean Xtrem arribe a una desena de municipis
3 d'Abril de 2019

La Diputació de Castelló afavorirà que la sisena edició de l'exigent Mediterranean Xtrem es convertesca en un reclam esportiu i turístic per a una desena de municipis de la província

3 d'abril de 2019. La Diputació de Castelló afavorirà que la sisena edició de l'exigent Mediterranean Xtrem es convertesca en un reclam esportiu i turístic per a una desena de municipis de la província. Dividida en dues modalitats, XTREMbiker, en la què els participants recorreran al llarg de 3 dies els 320 quilòmetres i 8.500 metres de desnivell acumulat; i PRObiker, únicament composta per les etapes del cap de setmana, la prova “s'ha convertit en un aparador per a vendre l'excels patrimoni natural provincial a través de l'esport”.

Així ho ha destacat el diputat d'Esports, Luis Martínez, davant de l'inici pròxim d'una competició que, “edició a edició, s'ha assentat en el calendari esportiu nacional i internacional. Es tracta d'una prova que traspassa fronteres, amb prestigi nacional i internacional i que atrau fins a Castelló centenars de ciclistes que descobreixen gràcies a l'esport un territori de mar i muntanya”.

Cal ressaltar la marxa cicloturista BTT per etapes de gran fons recorrerà al llarg de les seues tres etapes els municipis de Castelló, la Pobla Tornesa, la Serra d'en Galcerán, Vilar de Cans, Benassal, Ares del Maestrat, Culla, Benicàssim, Xiva de Morella i Morella.

La primera de les etapes, amb eixida des de la plaça de les Aules, recorrerà al llarg dels seus 142 quilòmetres els municipis de Castelló, la Pobla Tornesa, la Serra d'en Galcerán, Vilar de Cans, Benassal, Ares del Maestrat i Morella. Pel que fa a l'etapa intermèdia, els ciclistes passaran per Morella i Xiva de Morella en els 53 quilòmetres de la carrera mentres que en la jornada dominical els pobles protagonistes seran Morella, Benassal, Culla, la Pobla Tornesa i Benicàssim.