La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

Diputació acull l'exposició ‘Canvas’ de l'artista Rebeca Plana

Diputació acull l'exposició ‘Canvas’ de l'artista Rebeca Plana
7 de Març de 2019

Diputació de Castelló acull des d’avui i fins al pròxim 5 d'abril l'exposició ‘Canvas’ de l'artista Rebeca Plana. La mostra pot visitar-se de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 hores en el Centre Cultural Les Aules de Castelló

7 de març de 2019. La Diputació de Castelló acull des d’avui i fins al pròxim 5 d'abril l'exposició ‘Canvas’ de l'artista Rebeca Plana. La mostra pot visitar-se de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00 hores en el Centre Cultural Les Aules de Castelló.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “per a la Diputació és un orgull poder comptar amb la participació d'una artista de la talla de Rebeca, i poder tindre aquest espai expositiu que permet posar en valor el talent dels nostres artistes. En aquest cas, gràcies a la col·laboració que tenim amb la Fira Marte podem disfrutar d'una rica programació d'exposicions d'art contemporani en ple centre de la ciutat de Castelló, contribuint a enriquir l'oferta cultural provincial alhora que donem a conéixer i posem en valor el talent dels i de les nostres artistes”.

L'autora ha assenyalat que “exposar novament a la ciutat de Castelló és per a mi molt important. L'exposició parla d'un moment determinat en el què em trobe actualment que és trencar amb els blancs i negres amb els què havia estat treballant per a entrar en un món de colors”.

Una mescla única de colors, textures i traços fa d'aquesta col·lecció d'obres de Rebeca Plana un recorregut excepcional per l'art immanejable que transmet dinamisme.

Cal assenyalar que aquesta exposició forma part de l'activitat programada per la Diputació en el seu edifici cultural de Les Aules, adreçada a dinamitzar l'oferta cultural de la província i a posar en valor el talent artístic castellonenc.

a viernes de 10:00 a 14:00 y de 17:00 a 20:00 horas en el Centro Cultural de Las Aulas de Castellón.

El vicepresidente primero y diputado provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicado que “para la Diputación es un orgullo poder contar con la participación de una artista de la talla de Rebeca, y poder tener este espacio expositivo que permite poner en valor el talento de nuestros artistas. En este caso, gracias a la colaboración que tenemos con la Feria Marte podemos disfrutar de una rica programación de exposiciones de arte contemporáneo en pleno centro de la ciudad de Castellón, contribuyendo a enriquecer la oferta cultural provincial al tiempo que damos a conocer y ponemos en valor el talento de nuestros artistas”.

La autora ha señalado que “exponer de nuevo en la ciudad de Castellón es para mí es muy importante. La exposición habla de un momento determinado en el que me encuentro actualmente que es romper con los blancos y negros con los que había estado trabajando para entrar en un mundo de colores”.

Una mezcla única de colores, texturas y trazos hace de esta colección de obras de Rebeca Plana un recorrido excepcional por el arte inmanejable que transmite dinamismo.

Cabe señalar que esta exposición forma parte de la actividad programada por la Diputación en su edificio cultural de Las Aulas dirigida a dinamizar la oferta cultural de la provincia y a poner en valor el talento artístico castellonense.