La Diputació Provincial de Castelló participa en el Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi

La Diputació Provincial de Castelló participa en el Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi
11 de setembre de 2023

La diputada Marisa Torlà ha acompanyat a l'associació del Telèfon de l'Esperança en la jornada que ha celebrat per a donar visibilitat a una realitat que afecta joves i famílies de la nostra província.


 

Castellón, 10 de setembre de 2023

La Diputació Provincial de Castelló participa en el Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi. La diputada Marisa Torlà ha acompanyat a l'associació del Telèfon de l'Esperança en la jornada que ha celebrat per a donar visibilitat a una realitat que afecta joves i famílies de la nostra província.

“És de vital importància facilitar eines d'ajuda que siguen accessibles, immediates i eficaces per a tractar la prevenció i intentar reduir els casos de suïcidis consumats”, ha explicat Marisa Torlà.

La diputada ha posat en valor el treball que realitza l'associació del Telèfon de l'Esperança. “Vull agrair la gran labor que realitzeu des de la vostra associació, tan necessària hui dia”, ha subratllat.

La jornada amb motiu del Dia Internacional per a la Prevenció del Suïcidi es va celebrar aquest dissabte a la vesprada en Castelló encara que aquest diumenge, 10 de setembre, és el Dia Internacional per a la Prevenció del Suïcidi.