La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Criss Kunn i Pablo Alba han estat els guanyadors del V Circuit 5K Diputació de Castelló

Criss Kunn i Pablo Alba han estat els guanyadors del V Circuit 5K Diputació de Castelló
5 de setembre de 2019

En l'edició de 2019 hi ha hagut 10 proves i el nombre total de participants ha sigut de 4.510

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha presidit la clausura del ‘V Circuit 5K Diputació de Castelló: Cada vegada més dones’, amb el qual s'ha aconseguit incrementar el nombre de dones que participen en aquest tipus de proves.

Els guanyadors de la present edició són Criss Kun, del Delta València, en categoria absoluta femenina, i Pablo Alba, del Playas de Castellón, en categoria absoluta masculina. Per equips, la victòria ha correspost al Cucurbita Running.

El circuit consta de 10 carreres de cinc quilòmetres que s'han realitzat en diferents punts de la província. La suma de participants en totes aquestes proves és de 4.510, de les quals 105 han participat en 7 o més carreres.

La diputada Tania Baños ha destacat la importància d'aquest tipus de circuits que impulsa la Diputació de Castelló “perquè l'esport és salut i, per la tant, des de les institucions tenim l'obligació de promocionar la seua pràctica”.