Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

A Berlín per a defensar la taronja castellonenca

A Berlín per a defensar la taronja castellonenca
7 de Febrer de 2017

Moliner es trasllada fins a Berlín per a defendre el sector citrícola provincial en la major fira fructícola del món

7 de febrer. El president de la Diputació, Javier Moliner, es va a traslladar avui fins a Berlín per a recolzar el sector citrícola castellonenc en la major fira fructícola del món i “fer d'ella un espai d'oportunitats de negoci per a la taronja castellonenca”.

De la mà de l'Associació Professional d'Exportadors de Fruita de la província ASOCIEX i junt amb el seu president, Jorge García, Moliner convertirà durant dos dies Fruit Logistic Berlín en el seu despatx de treball “per a no deixar escapar cap oportunitat i que el sector citrícola continue sent protagonista en el teixit econòmic i laboral de la província”.

Per a això, cal recordar que el Govern provincial possibilitarà que desenes d'agricultors, productors i exportadors castellonencs puguen traslladar-se fins a la capital alemanya sota el paraigua de l'estand habilitat per ASOCIEX i la Diputació “acostant d'aquesta manera milers de potencials compradors l'excel·lent matèria primera provincial” en una cita internacional a la què acudeixen 70.000 visitants i 2.800 empreses de tot el sector de productes frescos.

Amb la seua presència en Fruit Logistic Berlín “acompanyant un sector que és part indissociable de l'essència d'aquesta província”, Moliner ha volgut reafirmar “el compromís de la Diputació amb un sector que és motiu d'orgull per a tota la província i que representa el 10% de les ocupacions generades en ella i un 14% de les exportacions”.

“La taronja castellonenca sempre tindrà a la província al seu millor aliat. Forma part de la nostra història i ens ajudarà segur a escriure un present i un futur replet d'oportunitats. Per això, des de la Diputació treballarem de forma incansable per a millorar la competitivitat del sector, generar noves oportunitats de negoci i, per tant, impulsar un territori que sempre ha tingut en la taronja un pilar sobre el qual fonamentar el seu creixement”, ha destacat Moliner.