La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Work Forum aconsegueix una xifra rècord de 905 entrevistes concertades per a trobar ocupació

Work Forum aconsegueix una xifra rècord de 905 entrevistes concertades per a trobar ocupació
21 d'Octubre de 2018

La Diputació de Castelló ha confirmat 905 entrevistes de treball en el Work Forum Castelló que organitza junt amb la Cambra de Comerç aquesta mateixa setmana.

21 d'octubre. La Diputació de Castelló ha confirmat 905 entrevistes de treball en el Work Forum Castelló que organitza junt amb la Cambra de Comerç aquesta mateixa setmana. Amb això, aquest índex molt per damunt d'allò que s'ha esperat, es constata l'èxit d'aquesta iniciativa que aglutinarà els pròxims dies 24 i 25 d'octubre en un mateix espai tots els serveis per a les persones en busca d'ocupació i desenrotllarà les entrevistes personals per a cobrir 128 llocs d'ocupació directament oferits per a aquest fòrum. D'aquesta manera, el Govern provincial constata aquest gran espai d'oportunitats com la major trobada per l'ocupació a la província de Castelló.

Així ho ha explicat el diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, qui ha assegurat que “aquest gran nombre de peticions confirma que estem davant d'un esdeveniment molt útil tant per a les persones que busquen ocupació com per a les empreses que necessiten personal. Les sol·licituds són gestionades per personal especialitzat de la Diputació als qui agraesc el gran treball que estan realitzant aquests dies amb tal volum de peticions. Sens dubte, el Work Forum serà un espai de noves oportunitats per a molta gent de Castelló que trobarà el seu treball desitjat i també per a altres centenars que milloraran la seua oportunitat de trobar-lo gràcies a tots els serveis d'assessorament i formació que aqueixos dos dies s'ofereixen de forma totalment gratuïta”.

En aqueix sentit, Aguilella ha insistit en el fet que “el Work Forum és exemple del treball diari realitzat per liderar i recolzar aquelles iniciatives que ajuden a generar ocupació, riquesa i talent a la nostra província”.

Cal assenyalar en aqueix sentit que el Work Forum Castelló es planteja com un innovador programa de 360é que implica tots els agents del món laboral davall el fi últim de fomentar l'ocupació, promoure el talent, millorar la preparació de la gent de Castelló i la competitivitat de les empreses de la província.

Un innovador fòrum per a generar riquesa i oportunitats a la província

L'evolució positiva que ha tingut en la seua trajectòria aquesta trobada de la Diputació i la Cambra de Comerç per al foment de l'ocupació a Castelló és la millor prova que és un recurs útil per a continuar generant riquesa i oportunitats a la província.

I és que, si bé és cert que va arrancar en la seua primera edició amb xifres molt positives de fins a 1.010 persones inscrites i més de 200 entrevistes realitzades, ja en la segona es va incrementar fins a 1.468 persones registrades i 453 entrevistes per a obtindre en 2017 la xifra rècord de 1.841 persones inscrites i prop de 500 entrevistes.

Aglutinar i acostar els serveis per a les persones que busquen ocupació

Les entrevistes per a cobrir els llocs de treball que en el Work Forum ofereixen les empreses participants constitueixen un servei fonamental en aquest gran esdeveniment per l'ocupació, però és només una part de la gran quantitat de prestacions que s'ofereixen a les persones participants.

Així, s'inclou un laboratori de CV, on els inscrits s'emportaran imprés el seu currículum totalment renovat atenent a l'assessorament del personal tècnic de la Diputació, amb la possibilitat d'inscriure's a les ofertes d'ocupació de l'Agència de Col·locació de la Diputació, Acceleradora d'Ocupació i formació a la carta de la Diputació.

Una altra de les activitats més atractives i noves és el speed meeting, un taller que pretén ajudar les persones a crear un missatge de presentació convincent com simulació d'entrevista de treball.

Conferència motivacional de la medallista paralímpica Teresa Perales

La conferència de la medallista paralímpica Teresa Perales 'La força de l'actitud' atraurà en la jornada del 25 d'octubre a les 12:00 hores tota l'atenció per la important trajectòria d'aquesta esportista que portarà a través de la seua història per un recorregut en què cobren especial importància termes com ara planificació i objectiu ambiciós i la gestió de la por.

Serà el millor tancament a un Work Forum amb dos dies replets de tallers, conferències i taules redones que tenen el mateix objectiu de generar ocupació a la província.

Nota: Tota la informació del programa de l'esdeveniment i la inscripció oberta en workforumcastellon.es