La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Tania Baños presenta el II Trofeu Ciutat de Castelló de Bàsquet amb Cadira de Rodes

Tania Baños presenta el II Trofeu Ciutat de Castelló de Bàsquet amb Cadira de Rodes
1 d'Octubre de 2019

El poliesportiu Ciutat de Castelló acollirà el diumenge 6 d'octubre, a partir de les 12.00 hores, un partit que disputaran el conjunt local Cocemfe CS BSR i el Costa Daurada de Reus, campió de la Lliga Catalana

La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha presentat l'II Trofeu Ciutat de Castelló de bàsquet en cadira de rodes, que es disputarà diumenge que ve 6 d'octubre a partir de les 12.hores en el Poliesportiu Ciutat de Castelló. En aquest partit s'enfrontaran el Cocemfe CS BSR i el Club Esportiu Costa Daurada de Reus. El conjunt tarragoní compta amb més de 25 anys d'experiència i és l'actual  campió de la Lliga catalana.

El partit del pròxim diumenge és la presentació oficial del Cocemfe CS BSR davant la seua afició, l'equip en cadira de rodes provincial que en la seua segona temporada milita en el Grup Nord de la Segona Divisió Nacional, en el qual competirà amb Discaesports Fundació Rudy Fernández de Mallorca, Miarco Petraher BSR de València, Silla de Rodes Elx, Garmat Avilés, Legabasquet BSR de Leganés, Uneixes FC Barcelona i Valguda Sense Barreres Mifas de Girona.

La Diputació dóna suport a l'II Trofeu Ciutat de Castelló amb una aportació de 1.300 euros. A més, en el present exercici ha destinat a Cocemfe una subvenció de 4.600 per al desenvolupament d'activitats d'esport adaptat.

El Cocemfe CS BSR inicia se segona temporada donant continuïtat a un projecte iniciat en 2018 que no està exempt de dificultats”, que el president de Cocemfe, Ximo Nebot, i la seua junta directiva volen afermar. Nebot ha destacat “la gran il·lusió i l'esperit de sacrifici dels jugadors, tots ells, amb discapacitat”.