La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Dia de la Província 2019
Dia de la Província 2019
Pla Castelló 135
Pla Castelló 135
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

Servei de transport gratuït per a visitar l'exposició de Traver Calzada en el Palau Provincial

Servei de transport gratuït per a visitar l'exposició de Traver Calzada en el Palau Provincial
24 d'Octubre de 2019

Associacions de mestresses de casa i de jubilats d'uns 25 municipis han reservat ja data per a realitzar un recorregut didàctic de la mostra 'L’Altar Major de la Cocatedral de Castelló de Traver Calzada', que estarà oberta fins a l'1 de desembre de 2019

La Diputació de Castelló ha posat en marxa un servei de transport gratuït perquè els col·lectius socials dels municipis de la província puguen acostar-se a contemplar l'exposició 'L’Altar Major de la Cocatedral de Castelló de Traver Calzada', mostra que va obrir les portes el passat 21 d'octubre en el vestíbul del Palau Provincial de la plaça de les Aules.

De moment ja són 25 els col·lectius de mestresses de casa i de jubilats que han reservat data per a gaudir de la mostra, alguns d'ells amb la possibilitat de realitzar visites guiades i uns altres sense requerir l'autobús gratuït. Els primers a acudir, ahir dimecres, van ser les integrants de les associacions de mestresses de casa de Xóvar i Alfondeguilla. Després d'elles, està previst que vinguin entitats de Teresa, Sant Mateu, el Toro, Betxí, Alcalà de Xivert, Sant Joan de Moró, la Jana, Nules, Xert, Torreblanca, Castelló, les Useres, Sant Mateu, Vistabella, Traiguera, Costur, Viver, l'Alcora, Ludiente, Castell de Vilamalefa, Viver i Borriol.

Aquesta exposició del reconegut artista de Borriana és una oportunitat per a conéixer la seua obra en la Cocatedral de Santa Maria, que també es pot visitar ja que és allí on llueix el retaule pictòric en l'altar Major, compost per quadres pintats per l'artista i encarregats per la Diputació Provincial.

L'exposició del Palau de la plaça de les Aules realitza un recorregut didàctic perquè es puga descobrir i comprendre el que significa una obra d'aquesta envergadura i complexitat, ja que han estat necessaris sis llargs anys de treball per a compondre les obres. Per tant, es tracta d'una oportunitat per a conéixer la importància i virtuosisme del treball realitzat per l'artista.

Encara que no es requerisca d'un servei de transport, els col·lectius i entitats han de reservar la visita per a poder fer ús de les guies que expliquen al detall el contingut de l'exposició, estarà oberta fins al diumenge 1 de desembre. La mostra podrà ser visitada de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. El diumenge l'horari serà només matinal, des de les 10 fins a les 14 hores. L'únic requisit per a fer el recorregut és remetre emplenada la documentació requerida, que ha de gestionar-se a través del correu electrònic tandreu@dipcas.es o del telèfon 964359943.