Promoció Econòmica inaugura la tercera jornada del programa ImpulsEU amb el curs d’oposicions a la Unió Europea

Promoció Econòmica inaugura la tercera jornada del programa ImpulsEU amb el curs d’oposicions a la Unió Europea
27 de Novembre de 2021

La formació es desenvoluparà de forma presencial durant els pròxims dies

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha inaugurat la tercera jornada del programa ImpulsEU, amb el curs de preparació per a les oposicions de la Unió Europea, que es realitzarà durant els pròxims dies de forma presencial.

En aquest sentit, Ferrando ha destacat el valor d’aquestes formacions organitzades pel Centre Europe Direct de la Diputació de Castelló “que demostren el múscul formatiu que tenim a les comarques castelloneres i que aposten per donar oportunitats laborals internacionals a la ciutadania del nostre territori”.

Aquest curs té continguts tant teòrics com pràctics, i gira entorn de tres blocs, com són el sistema de carrera de la Unió Europea, l’ensenyament dels tipus de test de preselecció, i continguts relacionats amb E-Tray, Assessment Centre i el llistat de reserves.

L’actuació està emmarcada dins del programa ImpulsEU, destinat a arrimar a la ciutadania les oportunitats de la Unió Europea en matèria d’ocupació, formació en pràctiques i voluntariat.

En les anteriors formacions es va realitzar la jornada informativa en línia per conèixer les oportunitats professionals de pràctica i voluntariat en l’àmbit de la Unió Europea, i el WorkForum, on es va realitzar un taller per a l’elaboració del currículum Europass.