Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Patricia Puerta visita el centre de dia de l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats

Patricia Puerta visita el centre de dia de l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats
31 d'Agost de 2019

La vicepresidenta agraeix la gran labor social que realitza aquesta entitat que en 2019 rep una subvenció de la Diputació de 10.000 euros

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha visitat el centre de dia de l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Castelló (ARACA) que se situa en la zona sud de la ciutat de Castelló, en la plaça Serra Esparreguera, per a conéixer de primera mà el seu funcionament i els diferents programes que es realitzen en aquestes seues instal·lacions.

Puerta, que ha sigut rebuda pel president de ARACA, Manolo Blasco, ha agraït “la gran labor” que realitza aquesta associació, en la seu de la qual s'atén a totes les persones que sol·liciten ajuda.

A més de comptar amb un centre de dia amb capacitat per a 30 persones, ARACA té actius diversos programes per a atenció a dones, famílies, abusos i inserció sociolaboral.

En el transcurs de la visita, la vicepresidenta ha mostrat la seua intenció de mantindre i millorar la col·laboració entre l'entitat i la Diputació. La subvenció aprovada per a 2019 ascendeix a 10.000 euros.

Una quantitat que en opinió de Puerta “està plenament justificada perquè ens consta que l'ajuda que ARACA presta als malalts i a les seues famílies quan esclata la crisi que genera el consum de l'alcohol resulta de gran utilitat; en aqueixos moments tan delicats és importantíssim comptar amb una mà amiga, és una labor impagable que la societat ha de reconéixer i agrair”.

La visita a ARACA s'emmarca dins de la ronda de contactes que la vicepresidenta Puerta ha iniciat amb totes les entitats socials que tenen conveni o reben subvenció de la Diputació Provincial.