La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

Martí rep als 33 xiquets i xiquetes sahrauís que passen l'estiu en llars de la província

Martí rep als 33 xiquets i xiquetes sahrauís que passen l'estiu en llars de la província
26 de Juliol de 2019

Van arribar amb el programa ‘Vacances en *pau 2019’ el passat 2 de juliol i tornaran amb les seues famílies el 2 de setembre.

Castelló, 26.07.2019. El president de la Diputació, José Martí, ha rebut als representants de l'Associació Smara i als 33 xiquets sahrauís que passaran l'estiu amb famílies de la província de Castelló amb motiu del programa ‘Vacances en pau 2019’. Els xicotets estaven acompanyats per les seues famílies acollidores i pel delegat del Front Polisario a la Comunitat Valenciana. L'acte s'ha celebrat en el saló de recepcions, “que és el lloc en el qual rebem a les persones importants, com vosaltres”. A continuació, ha agraït la labor que realitzen Smara i les famílies acollidores “perquè és senzillament encomiable”. També ha assenyalat que “en la nova Diputació que ha tirat a caminar fa unes poques setmanes volem que les associacions com la vostra siguen protagonistes”. Un dels moments més emotius de la recepció ho han protagonitzat dues de les xiquetes que han demanat fer ús de la paraula. La primera ha dit que “l'important és que els xiquets i xiquetes i tots els sahrauís vagen a la seua terra”. La segona ha afegit “moltes gràcies per la medicació, la roba i el menjar, però l'important és que els sahrauís tinguem les nostres terres perquè ningú ens haja d'ajudar”. Els 33 xiquets acollits a la província de Castelló van arribar el 2 de juliol i tornaran amb les seues famílies el 2 de setembre.