La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació reforçarà en 2019 la formació per a l'ocupació amb cursos

La Diputació reforçarà en 2019 la formació per a l'ocupació amb cursos
11 de Decembre de 2018

La Diputació reforçarà en 2019 la formació per a l'ocupació als pobles de la província després d'ajudar enguany 1.584 persones a tindre més possibilitats de trobar un treball estable i de qualitat.

11 de desembre de 2018. La Diputació reforçarà en 2019 la formació per a l'ocupació als pobles de la província després d'ajudar enguany 1.584 persones a tindre més possibilitats de trobar un treball estable i de qualitat. Com a part de la seua ambiciosa aposta per generar noves oportunitats econòmiques a la província, la Diputació ha impartit durant 2018 un total de 175 cursos per tot el territori castellonenc, fent especial insistència en el medi rural, tant a través dels cinc centres CEDES que té distribuïts a l'interior (Albocàsser, Llucena, la Vall d'Alba, Segorbe i Morella) com als pobles. El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella ha conegut en primera persona els cursos que el Govern provincial imparteix aquests últims dies de l'any als municipis de Sant Mateu, Santa Magdalena de Polpís, les Alqueries i Montanejos.

Tal com ha assegurat “aproximem als pobles els recursos formatius que s'adapten a les seues necessitats per tal d'impulsar noves oportunitats d'ocupació i de futur. Cursos adreçats a ampliar els coneixements d'anglés per al sector turístic a un municipi de l'interior com és el cas de Montanejos, o el curs d'anglés comercial com és el cas de Santa Magdalena de Polpís són un clar exemple de com implementem accions que s'adrecen a millorar les oportunitats i l'ocupació als nostres pobles”.

I és que la implantació de les accions de la Diputació és tal que són 126 ajuntaments els que estan adherits a l'Estratègia Provincial de Foment de l'Ocupació, l'Emprenedoria i la Promoció Econòmica, a través de la qual la Diputació porta aquests cursos impartits per especialistes adequats a les necessitats de cada poble per a acostar els recursos d'ocupació a tota la gent de la província.

La Diputació està acreditada pel Sistema Nacional d'Ocupació

Cal recordar que la Diputació de Castelló és Agència de Col·locació autoritzada pel Sistema Nacional d'Ocupació. Aquest servei està adreçat a persones tant en situació de desocupació com en millora d'ocupació facilitant-los una ocupació adequada a les seues característiques i també dóna suport a empreses i empresariat en la gestió d'ofertes d'ocupació i la preselecció de candidats.

Nous cursos en 2019

A partir de l'any que ve 2019, la Diputació de Castelló tornarà a oferir a totes les persones interessades nous cursos dins de la seua oferta formativa, tant des dels centres CEDES com en els diferents ajuntaments de la província que s'han adherit als plans de formació a través de l'Estratègia Provincial. Tota la informació en https://peconomica.dipcas.es/

“Des del Govern provincial continuem redoblant esforços i el nostre objectiu està centrat a ajudar a fer que tota la gent de Castelló puga tindre un treball de qualitat i a millorar les oportunitats de creixement i riquesa a tota la província”, ha destacat Aguilella.

Així, les dotze noves accions formatives que ja estan confirmades com a novetats per als pròxims mesos i que s'impartiran per tota la província són: certificat digital per a la inserció sociolaboral, 'treu partit al teu mòbil en la busca d'ocupació', 'eines Google per al desenvolupament professional', 'francés per al sector turístic', 'francés per a administració-comercial', 'gestió de protocol en hostaleria i turisme', 'gestió d'allotjaments rurals: reserves, recepció i assessorament a les visites', 'animació esportiva', 'gestió i organització de magatzem en fàbrica i comerç', 'operador de plataformes elevadors articulades', 'curs d'alfabetització informàtica' i 'curs de comptabilitat informàtica per a l'empresa'.