La Diputació recolza la III Fira de la Cervesa Artesana

La Diputació recolza la III Fira de la Cervesa Artesana
22 de Novembre de 2017

La Diputació de Castelló aprofitarà la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal de Castelló per a convertir la capital de la Plana en un reclam del turisme gastronòmic i, alhora, difondre la qualitat i varietat del producte autòcton i la seua empremta sobre el territori.

22 de novembre. La Diputació de Castelló aprofitarà la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal de Castelló per a convertir la capital de la Plana en un reclam del turisme gastronòmic i, alhora, difondre la qualitat i varietat del producte autòcton i la seua empremta sobre el territori. L'esdeveniment tindrà lloc des de demà dijous, 23 de novembre, fins a dissabte que ve 25 en el recinte de la Pèrgola de la capital de la Plana, i preveu atraurà prop de 6.000 persones.

El diputat provincial de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha explicat que “aquesta fira es va a convertir durant els seus tres dia de duració en una vertadera eina de difusió del nostre patrimoni agroalimentari, en aquest cas a través de la cervesa”.

En aquest sentit, Roig ha explicat que la col·laboració de Castelló Ruta de Sabor en aquesta fira “es fonamenta sobre el convenciment que els nostres productes, per la seua qualitat i varietat, són el millor argument que té aquesta terra per a generar oportunitats de desenvolupament i creixement”.

“I per a fer-ho -ha afegit el responsable de Castelló Ruta de Sabor- és necessari donar a conéixer els productes de Castelló, acostar-los al seu públic potencial com succeeix amb aquesta fira de la cervesa i permetre que tot això redunde positivament en la millora d'oportunitats econòmiques als pobles de Castelló, sobretot de l'interior, a través del desenvolupament agroalimentari”.

Productors locals

En aquest sentit, Roig ha destacat que la fira reunirà més de 30 cerveses diferents entre els 10 expositors inscrits. Entre ells, hi haurà quatre marques que ja estan davall el paraigua de Castelló Ruta de Sabor: Castelló Beer Factory, Isanbeer, El Víking Brewery i Montmirà.

També ha recordat l'horari d'obertura al públic de la fira, de 18:00 a 0:00 hores el dijous, i de 12:00 a 16:00 hores el divendres i el dissabte.

“La fira ofereix un aparador per als productes artesanals de la província i perquè les seues visites, més de 5.000 el passat any, entenguen que consumint productes de Castelló ajuden a enfortir el teixit econòmic de la província i a generar llocs de treball i riquesa”.

Castelló ruta de sabor

Cal recordar que la col·laboració del Govern provincial, canalitzada a través del projecte Castelló ruta de sabor, s'engloba dins de la línia estratègica marcada pel Govern provincial de “fer del sector agroalimentari i de l'excel·lència i varietat culinària de la nostra província un motor de desenvolupament, ocupació i creixement que reforce els nostres productors locals i genere un impacte positiu als nostres municipis”.