La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

La Diputació promou l'eficiència energètica entre els més menuts

La Diputació promou l'eficiència energètica entre els més menuts
11 d'Abril de 2018

La Diputació de Castelló promou l'eficiència energètica entre els xiquets i xiquetes de la província a través d'un programa de visites al Centre Provincial d'Energies Renovables, CPER.

11 d'abril.La Diputació de Castelló promou l'eficiència energètica entre els xiquets i xiquetes de la província a través d'un programa de visites al Centre Provincial d'Energies Renovables, CPER. Així, activitats tan diverses com la cuina solar, l'exposició de lluminàries LED o la terrassa de les energies configuren un complet programa d'experiències a través del què el Govern provincial pretén sensibilitzar els xiquets i xiquetes en el consum responsable de l'energia i la importància de les energies renovables.

El diputat de Sostenibilitat, Mario García, ha explicat que “és fonamental contribuir amb aquest tipus d'activitats a que els xiquets i xiquetes de la nostra província consumesquen de forma responsable l'energia i coneguen les energies renovables, el seu origen i l'impacte mediambiental que té el cost energètic. A través d'aquesta visita, d'una forma divertida, aprenen tots aquestos valors i, a més d'assumir-los, ajuden a conscienciar entre les seues famílies”.

En la visita, els tècnics del CPER imparteixen una xarrada formativa que introdueix els xiquets i xiquetes en els continguts bàsics del que són les energies renovables, com es produeixen, els seus beneficis mediambientals i la resta de conceptes que contribueixen a un consum de llum més responsable. 

Notes: La imatge es correspon amb la visita d'alumnes de 5é i 6é de primària del CEIP Juan Sebastián Elcano del Grau de Castelló.