La Diputació de Castelló atorga per primera vegada la distinció 'Castelló Ruta de Sabor' als tres restaurants de la província amb estrella Michelin

La Diputació de Castelló atorga per primera vegada la distinció 'Castelló Ruta de Sabor' als tres restaurants de la província amb estrella Michelin
Foto d'arxiu.
2 de Juliol de 2022

Cal Paradís (la Vall d'Alba), Raúl Resino (Benicarló) i Atalaya (Alcossebre) exerciran com a ambaixadors de la gastronomia castellonenca i de la marca 'Castelló Ruta de Sabor'

La Diputació de Castelló ha atorgat, per primera vegada, la distinció 'Castelló Ruta de Sabor' als tres restaurants de la província que compten amb estrella Michelin i que són: el restaurant Cal Paradís del xef Miguel Barrera (Vall d'Alba), el restaurant Raúl Resino del xef amb el mateix nom (Benicarló) i el restaurant Atalaya dels xefs Alejandra Herrador i Emmanuel Carlucci (Alcossebre).

Cal assenyalar que tots ells són veritables defensors dels productes autòctons de la província i, a partir d'ara, exerciran el paper d'ambaixadors la gastronomia castellonenca i de la marca 'Castelló Ruta de Sabor'.

La diputada de Turisme, Virgina Martí, els ha traslladat la seua felicitació i els ha agraït el seu «esforç i treball» per fer de la gastronomia de Castelló «la gastronomia de tots». «Ara hem de continuar treballant per a continuar reforçant el nostre posicionament amb més i millors productes agroalimentaris i les experiències turístiques diferenciades i de qualitat que ens ajuden a ser una destinació turística de genuïna i autèntica capaç de convertir-se en un referent a qualsevol nivell», ha assenyalat Martí.