La Diputació de Castelló celebra aquest cap de setmana l'III Mercat de Nadal ‘Castelló Ruta de Sabor’ en la plaça Horts del Corders

La Diputació de Castelló celebra aquest cap de setmana l'III Mercat de Nadal ‘Castelló Ruta de Sabor’ en la plaça Horts del Corders
Foto d'arxiu.
5 de Decembre de 2022

La fira es desenvoluparà entre el 9 i l'11 de desembre i comptarà amb la participació de vint-i-dos productors de la província

La Diputació de Castelló organitza l'III Mercat de Nadal ‘Castelló Ruta de Sabor’ des del divendres 9 fins al diumenge 11 de desembre, una mostra dels productes gastronòmics de la província que tindrà lloc en la Plaça Hort dels Corders.

En aquesta tercera edició participaran vint-i-dos productors, dos més que en l'edició anterior. La diputada de Turisme, Virginia Martí, confia que la ciutadania «responga una vegada més a aquesta iniciativa» i ha mostrat el seu convenciment que «les vendes s'incrementaran respecte als anys precedents».

Martí ha remarcat que «el turisme gastronòmic és un dels pilars fonamentals de la política turística de la Diputació, on ‘Castelló Ruta de Sabor’ té una importància molt destacada».

Les persones que s'acosten a la Plaça Hort dels Corders durant el cap de setmana podran gaudir en directe de presentacions de productes, tastos, demostracions gastronòmiques i adquirir els productes que s'exhibeixen en els diferents punts de venda.

Per a la diputada de Turisme, «aquest tipus d'iniciatives incentiven a la població a consumir productes de qualitat i de la nostra terra, en una època tan important per a les empreses castellonenques com és el Nadal».

EMPRESES PARTICIPANTS

Les empreses participants en aquesta edició són Bolíssim, Castelló Beer Factory, Croquellanas, Demetrio Trufas, Cabritillo del Maestrazgo, Fruits de la Terra - La Trufa, La Cabanenca, Mermelades Artesanes La Posteta, Olis Lo Canetà, Magistratus Mermeladas, Mos De Bresca, Organia Oleum, Papas Geysel, Artesanos Gil, Vilanosporum Truficultors, D’armela, Tomata De Penjar Alcalà, Licores Artesanos De Burriana, Bodegas Mas De Rander, Celler L’estanquer, Quesos Tot De Poble i Bodegas y Viñedos Barón d’Alba.