La Diputació convoca les proves d'accés al CITE Penyeta Roja per a formar a la futura elit de l'esport provincial

La Diputació convoca les proves d'accés al CITE Penyeta Roja per a formar a la futura elit de l'esport provincial
18 d'Abril de 2022

Les inscripcions es dividiran en dues fases, la presentació de candidatures via web i les proves esportives de selecció

El Centre d'Iniciació Tècnica Esportiva de Penyeta Roja ha obert el període de preinscripció per al curs acadèmic 2022-23. Com en altres convocatòries, aquest procés comptarà de dues fases: la primera d'elles serà purament administrativa, amb la tramitació telemàtica de les candidatures, mentre que la segona constarà de les proves físiques que determinaran la selecció definitiva.

La vicepresidenta i diputada de Penyeta Roja, Patricia Puerta, ha informat que el termini d'inscripció es mantindrà obert fins al pròxim 28 d’abril. En la pàgina web del centre educatiu ja està disponible tota la informació relativa al procés de prematriculació i l'accés al formulari en línia.

Patricia Puerta ha assenyalat que, una vegada finalitzada la primera fase, totes les persones joves candidates que complisquen amb els requisits establits rebran una comunicació amb la data, hora i indicacions per a la realització de les proves selectives. Les disciplines que s'avaluaran estaran vinculades a l'atletisme, l'especialitat del centre.

Puerta ha animat a la joventut amb inquietuds esportives, així com a les seues famílies, al fet que facen el pas i confien la seua formació esportiva en l'experiència i bona faena de Penyeta Roja, «un dels centres d’iniciació tècnica esportiva més prestigiosos d'Espanya i bressol dels millors esportistes de la nostra terra».