La Diputació impulsa la Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor

La Diputació impulsa la Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor
13 d'Octubre de 2017

La Diputació de Castelló impulsa la I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 d'octubre en la plaça de les Aules de Castelló amb l'objectiu de posicionar la seua qualitat entre la gent d'ací.

13 d'octubre. La Diputació de Castelló impulsa la I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor, que tindrà lloc els dies 20, 21 i 22 d'octubre en la plaça de les Aules de Castelló amb l'objectiu de posicionar la seua qualitat entre la gent d'ací. Aquest nou esdeveniment serà una de les 21 accions amb què el Govern provincial, a través de la seua marca Castelló Ruta de Sabor, fomentarà el consum de productes autòctons fins a finals d'any i després de la recent incorporació de 40 nous productors a l'element diferenciador.

El diputat responsable de Castelló Ruta de Sabor, Pablo Roig, ha explicat que “és precisament aquest últim trimestre de l'any quan s'intensifica la promoció dels productes autòctons, coincidint amb les dates prèvies al Nadal. En concret aquesta fira servirà per a donar a conéixer entre la gent de Castelló les cerveses artesanals de la província i la seua qualitat com a part del treball que estem fent per a convertir la nostra gent en la millor ambaixadora dels nostres productes”.

Cal assenyalar que en aquest esdeveniment ja està confirmada la participació de cinc productors de cervesa artesanal de Castelló, com són Castelló Beer Factory, Cervesa Montmirà, Badúm, Isanbeer i Canabeer.

“Hem creat, de la mà dels productors, un esdeveniment que servesca per a dinamitzar l'activitat de Castelló durant aquest cap de setmana a través dels nostres productes. Així, hi haurà un foodtruck amb menjar de Castelló Ruta de Sabor i música en directe durant les tres jornades de divendres, dissabte i diumenge”, ha explicat el diputat.

Més de 100 productes ja inclosos en la marca

La consolidació de la marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor com a element dinamitzador del sector agroalimentari de la província és ja una realitat amb la recent inclusió de 40 nous productors. Són ja amb això 80 productors i més de 100 productes de 14 sectors agroalimentaris diferents.

L'ambició de la Diputació de Castelló amb la posada en valor de la gastronomia de la província és tal que el Govern de la província ja treballa en la creació de Castelló Ruta de Sabor com nou producte turístic de Castelló.

Així, a través del recurs gastronòmic dels productes i tot el seu procés d'elaboració als municipis de Castelló, la Diputació treballarà de la mà de municipis i productors per tal de valorar aquestos productes, tot el patrimoni natural i cultural vinculat a ells i aconseguir atraure visitants als pobles, no sols a través de la realització de jornades gastronòmiques i comercials, sinó també incorporar tota una sèrie d'experiències turístiques amb més oferta complementària que permeten les visites conéixer els pobles de Castelló a través de la seua tradició gastronòmica.