Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

La Diputació al teu costat’ arriba el divendres 17 de juny a l’Alcalatén per a apropar la institució als sectors econòmics i socials de la comarca

La Diputació al teu costat’ arriba el divendres 17 de juny a l’Alcalatén per a apropar la institució als sectors econòmics i socials de la comarca
Foto d'arxiu de la visita a Aín dins de la iniciativa ‘La Diputació al teu costat’.
11 de Junio de 2022

José Martí i el seu equip de govern reprenen la iniciativa impulsada per la Diputació de Castelló per a conéixer in situ les necessitats i reivindicacions dels pobles

La iniciativa ‘La Diputació al teu costat’ reprén el seu programa per a, en aquesta ocasió, visitar la comarca de l'Alcalatén, i acostar la institució provincial als sectors econòmics i socials d'aquesta comarca. Així, el president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el seu equip de govern reactivaran el calendari territorial previst per a conéixer les necessitats i reivindicacions dels pobles.

Cal recordar que ‘La Diputació al teu costat’ és un projecte que va començar el mes de febrer passat i que, amb una periodicitat mensual, anirà recorrent tota la província. Va arrancar a la comarca del Baix Maestrat i a l'abril es va visitar la Plana Baixa.

En aquesta ocasió, divendres que ve 17 de juny, serà el torn de l'Alcalatén, on els diputats i diputades provincials i el president visitaran els municipis de la comarca: l'Alcora, Figueroles, Costur, Atzeneta, Benafigos, Xodos, Vistabella, Les Useres i Llucena.

Segons el programa, es preveu visitar emplaçaments relacionats amb el sector ceràmic, cultural, econòmic, social, administracions i vinícola, entre altres.

Martí ha recordat que l'objectiu de la iniciativa ‘La Diputació al teu costat’ és «conéixer de prop les necessitats existents en els municipis, defensar els interessos dels ajuntaments i de les persones que resideixen en aquests pobles, escoltant in situ les reivindicacions que formulen alcaldes, regidors, col·lectius socials, culturals i econòmics de la zona».

Segons ha explicat el dirigent provincial, la de l'Alcalatén serà la tercera de les huit visites programades. «La intenció de l'equip de govern és xafar la major part de territori amb l'objectiu d'obtindre el coneixement més exhaustiu possible de la realitat que es viu, en aquesta ocasió a l'Alcalatén, mantenint contactes amb representants municipals i col·lectius econòmics i socials, i visitant empreses, cooperatives, infraestructures i serveis municipals».

Els integrants de l'equip de govern començaran a desenvolupar les seues agendes a primera hora de la jornada i a partir de les 13.15 hores celebraran una reunió de coordinació a Figueroles, el municipi amfitrió, que presidirà José Martí. Allí es farà un repàs a les inversions i projectes que la Diputació està desenvolupant i té previst desenvolupar a la comarca, i una posada en comú de les necessitats detectades i les reivindicacions recollides durant el matí en les diferents visites realitzades.