La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí promocionarà a França l'oferta turística de la província amb la pròxima obertura de la línia aèria Castelló-Marsella

José Martí promocionarà a França l'oferta turística de la província amb la pròxima obertura de la línia aèria Castelló-Marsella
9 de Decembre de 2019

El president de la Diputació acompanya a tècnics del Patronat de Turisme i empresaris del sector a una trobada de treball amb operadors i mitjans de comunicació gals per a donar a conéixer els valors de la costa i interior de les comarques castellonenques

El president de la Diputació Provincial, José Martí, encapçalarà el dimecres 11 de desembre la delegació castellonenca que viatjarà fins a Marsella per a promocionar la nova ruta aèria entre Castelló i la ciutat gal·la i donar a conéixer l'oferta turística de la província entre els operadors i mitjans de comunicació de França.

Sota la coordinació de Turisme Comunitat valenciana, l'acte es desenvoluparà a la vesprada en el Sky Center de Marsella, on se celebrarà un taller de treball previ a la presentació oficial de la destinació, que conclourà amb una degustació de productes de la Comunitat Valenciana.

Per a José Martí, “l'aeroport és una gran oportunitat per a continuar obrint mercats i donar a conéixer l'extraordinària oferta turística de la nostra província, que té tot el necessari perquè el turista internacional acudisca a gaudir tant del sol i platja que ofereix el nostre litoral com de la cultura i gastronomia, a més de l'excepcional naturalesa, del nostre interior”.

Aquesta és la tercera campanya promociona que realitza el Patronat Provincial de Castelló després de les realitzades a Londres i Viena, que són les tres noves rutes que han passat a formar part de l'activitat de l'aeroport castellonenc. Sobre aquest tema, recordar que aquest dilluns 9 de desembre ha arrancat la nova que connectarà Castelló amb Londres-Luton, la segona que opera amb la capital britànica l'aeroport, que ja disposa d'una connexió amb Londres-Stansted. Amb aquesta segona ruta, Castelló oferirà fins a cinc freqüències setmanals amb Londres.

La nova ruta a Londres-Luton ha sigut possible gràcies al segon pla de posicionament de l'aeroport de Castelló a Europa, promogut per la Generalitat, que també ha possibilitat una connexió a Viena, que arranca el 30 de març, i una altra a Marsella, que arranca el 14 d'abril. A més, Aerocas adjudicarà aquest mateix mes altres tres rutes que s'han aconseguit a través del pla de creixement de l'aeroport.

Per a la promoció a Marsella el president de la Diputació estarà acompanyat per representants del sector empresarial i turístic de la província. Per part de Turisme Comunitat Valenciana estaran Carmen Sahuquillo, Cap de l'Àrea de Màrqueting i Producte Turístic, i Adriana Valcarce, Tècnic de Promoció. A elles s'uniran Lourdes Soriano, directora general del Consell de Cambres; Lola Guillamón, presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló; Joan Serafí, director general de l'Aeroport de Castelló, o Javier Gallego, president de la plataforma Club de Producte Introducing Castelló.

En total s'espera que hi haja mig centenar d'assistents d'operadors i premsa francesos, a més del cònsol d'Espanya a Marsella, Alberto Moreno; el subdirector de l'Oficina Espanyola de Turisme a París, Salvador Pernás; el director comercial de l'Aeroport de Marsella, Julien Boullay, i la responsable de Grups de Volotea, Gwenaëlle Bourin.

Pel que respecta a les empreses presents en el taller de treball, hi haurà representants de Hotel Golf Playa, Gran Hotel Peñíscola / Aparthotel Alcossebre Sea Experience,  Aeropuerto de Castellón, Hoteles Marina d’Or, Ágora Hoteles, ZT Hotels,  Turismo Valencia, Grupo Intur, Las Cebras Hostel, Hoteles Mediterráneo, Thalasso Hotel Termas Marinas el Palasiet,  Associació Empresaris Alcalà-Alcossebre, Volotea, Albert Villas, Fantasía Hoteles i el  Rototom.