Logo de la Diputación de Castellón

Actualidad

Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.
Nuestro canal de Youtube
Conoce de cerca toda la actualidad de la diputación de forma ágil y amena.

José Martí promociona a Sevilla la bellesa i qualitat de l'interior i les platges de la província de Castelló

José Martí promociona a Sevilla la bellesa i qualitat de l'interior i les platges de la província de Castelló
23 de Junio de 2021

El president de la Diputació participa en l'acte de promoció de la ruta aèria entre Castelló i Sevilla celebrat a la ciutat andalusa

El president de la Diputació, José Martí, ha convidat a les ciutadanes i ciutadans de Sevilla i del conjunt d'Andalusia "a conéixer la província de Castelló, un diamant que està per descobrir", que "segurament és la gran desconeguda de la Comunitat Valenciana".

En el seu discurs ha fet referència a les platges, "que són més conegudes", però també al seu potent interior, del qual ha destacat "la seua bellesa", posant l'accent que "som la segona província més muntanyenca d'Espanya" i en què "tenim de tot, no falta de res, des de parcs naturals a pintures rupestres o pedra en sec". També ha posat en valor "l'important patrimoni cultural i natural que atresoren les nostres comarques", una "destinació turística i cicloturista ideal per a les famílies que volen fer esport en contacte amb la naturalesa".

Són paraules pronunciades per Martí en la Diputació de Sevilla, on ha participat en la presentació de la nova connexió aèria de Airn Nostrum que aquest estiu unirà l'aeroport de Castelló amb la ciutat sevillana. Ha sigut un acte institucional en el qual ha estat acompanyat per la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, en el qual també han pres part la vicepresidenta de la Diputació de Sevilla, Isabel Herrera; el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Arcadi España; la directora general del Aeroport de Castelló, Blanca Marín; el director comercial de la companyia aèria, Juan Corral, i empresaris turístics de Castelló i Sevilla.

El president de la Diputació està convençut que la nova ruta aèria Castelló-Sevilla suposa "una gran oportunitat en aquests moments d'eixida de la crisi provocada per la pandèmia per a atraure fins a la província de Castelló públic nou". Els vols ja estan a la venda al preu de 29 euros. Eixiran els dimecres des de Castelló a les 13.40 hores i els divendres a les 16.35 hores. Des de Sevilla els dimecres a les 11.50 hores i els divendres a les 14.45 hores.