La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí felicita les empreses guanyadores dels Alfa d’Or i anima el sector a continuar apostant per la innovació

José Martí felicita les empreses guanyadores dels Alfa d’Or i anima el sector a continuar apostant per la innovació
4 de Febrer de 2020

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, han visitat aquest matí els expositors de Neos Additives, Azuliber, Bestile, Coloronda, Argenta i Efi Cretaprin

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, han visitat aquest matí els expositors de Neos Additives, Azuliber, Bestile, Coloronda, Argenta i Efi Cretaprint per a felicitar-los personalment per l’obtenció, ahir mateix, dels prestigiosos premis Alfa d’Or que cada any entrega a Cevisama la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre.

Martí i Huguet s’han interessat especialment per les propostes guanyadores i han felicitat els directius i treballadors per fer de la innovació la marca de distinció i de qualitat de la ceràmica de Castelló. En aquest sentit, el president els ha animat a continuar apostant per la investigació per a crear nous productes que fascinen els compradors i que ajuden a potenciar encara més el sector, vertader motors econòmic de la província”.