José Martí felicita l'equip de campions de Penyeta Roja per les seues gestes esportives al llarg d'Espanya en 2021

José Martí felicita l'equip de campions de Penyeta Roja per les seues gestes esportives al llarg d'Espanya en 2021
11 de Gener de 2022

La Diputació celebra una recepció oficial per a homenatjar l'alumnat del centre que va batre durant l'any passat les seues pròpies marques

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha felicitat en un acte recollit a tot l'equip de campions i campiones de Penyeta Roja pels seus triomfs aconseguits en l'últim any en nom propi i de la província. La delegació ha estat formada per uns trentena de joves atletes que han destacat en les disciplines d'atletisme i tennis en els múltiples campionats celebrats en 2021 a Espanya. Tots ells han sigut citats al Saló de Recepcions del Palau Provincial per a rebre un homenatge en forma d'agraïment públic a càrrec de Martí, la diputada responsable del complex soci-esportiu de Penyeta Roja, Patricia Puerta, i la diputada d'Esports, Tania Baños.

«Si esteu hui ací és perquè sou un exemple del que aquesta terra por arribar a ser. Una terra de xicotets somiadors que amb el seu talent, força, voluntat i tenacitat aconsegueixen arribar al més alt i fer brillar el nom de la província i de Penyeta Roja», ha manifestat el president.

José Martí, qui ha exercit de professor durant bona part de la seua vida, ha agraït el treball de l’equip docent i de tots els pares i mares per educar des de l’esport i la competició sana. «Gràcies a això i a la vostra vàlua heu fet que Penyeta Roja i els clubs en els que competiu gaudisquen de prestigi a tota la província i a la Comunitat Valenciana», ha afegit.

L’alumnat present ha mostrat durant tot moment la seua emoció per rebre el reconeixement públic de la província pels seus èxits. S’ha premiat tant alumnes que competeixen sota el paraigua de Penyeta Roja com d’altres que, estudiant al propi centre, competeixen en altres clubs de la província, com el Playas de Castellón. També s’ha reconegut Andrea Sales, Arnau Llorens, Daniel Sebastián, Dani Monfort i Daniel Monfort pels seus rècords en les seues respectives categories.

RENOVACIÓ DE PENYETA ROJA

El president de la Diputació ha remarcat la intenció de l’equipo de govern de continuar reforçant Penyeta Roja com a centre esportiu de referència: «Nosaltres continuarem fomentant l’esport i inculcant els valors que s’associen a la pràctica esportiva per a fer un món millor». Martí ha avançat que el projecte de renovació de les instal·lacions educatives continua endavant. En primer lloc es condicionaran unes aules provisionals perquè l’alumnat puga seguir el seu ritme lectiu en un espai de qualitat mentre es modernitza l’actual centre. Es sufragarà amb fons de la Generalitat.