Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

José Martí analitza amb l'alcalde de Caudiel les necessitats del municipi de l'Alt Palància

José Martí analitza amb l'alcalde de Caudiel les necessitats del municipi de l'Alt Palància
11 de Juliol de 2020

El president de la Diputació ha informat a Antonio Martínez de les polítiques impulsades per l'actual equip de govern, amb més fons per als municipis i més protagonisme per als ajuntaments

El president de la Diputació, José Martí, s'ha reunit a Castelló amb l'alcalde de Caudiel, Antonio Martínez, per a analitzar temes de l'actualitat municipal i, més concret, recollir les necessitats d'aquest municipi de 650 habitants de l'Alt Palància. Entre els temes tractats ha destacat la petició de l'ajuntament de comptar amb una residència de majors en la localitat.

En el transcurs de la reunió, Martí ha presentat al primer edil el nou model implantat en la Diputació per l'actual equip de govern i “que passa per donar un major poder de decisió als municipis a l'hora de gestionar els recursos que reben de la institució provincial”.

En aquest cas, José Martí ha destacat que Caudiel enguany rebrà 18.700 euros en forma de subvenció incondicionada a través del Fons de Cooperació Municipal i 16.650 euros més de caràcter extraordinari per a lluitar contra els efectes de la pandèmia de Covid-19.

L'alcalde ha aprofitat l'ocasió per a convidar a Martí a conéixer el municipi i, especialment, l'església de la localitat, que va acollir fins l'any passat l'exposició d'art sacre ‘La Llum de la Memòria’. José Martí ha recollit la invitació i ha dit “esperar amb ganes visitar la localitat, que conec tant per les seues cireres i la seua mel marca Castelló”.