La Diputació Provincial de Castelló posa en marxa el servei de cita prèvia per a diversos tràmits.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.
SEU ELECTRÒNICA
Realitza els teus tràmits, gestions tributàries, pagaments o consultes en els nostres serveis online per a ciutadans i empreses.
PORTAL DE TRANSPARÈNCIA
La nostra eina de treball per a rendir comptes davant la ciutadania i atendre les seues propostes.

El Patronat de Turisme situa un estand en València-Nord per a promocionar Castelló

El Patronat de Turisme situa un estand en València-Nord per a promocionar Castelló
3 d'Octubre de 2019

Es tracta d'una acció que es realitza per seté any consecutiu en un dels punts més transitats de la capital del Túria

Els dies 4 i 5 d'octubre el Patronat Provincial de Turisme de Castelló disposarà d'un estand d'informació turística a València enfront la Plaça de Bous i al costat de l'Estació del Nord. Es tracta d'una acció de street màrqueting que segons ha explicat la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, “es realitza per seté any consecutiu amb l'objectiu de posar en valor els productes turístics de Castelló en un dels principals mercats emissors de turisme per a la nostra província”.

L'acció comptarà amb la participació dels municipis d'Alcalà de Xivert/Alcossebre, Atzeneta del Maestrat, Benicàssim, Benicarló, Cabanes, Castelló de la Plana, la Vall d'Uixó, Matet, Montanejos, Morella, Navajas, Onda, Orpesa, Sant Mateu, Segorbe, Torreblanca i Vilafamés. També participaran altres ajuntaments que s'agrupen entorn de la Mancomunitat de l'Alt Palància, l'Associació de la Tinença de Benifassà i l'Associació de Municipis del Sud de Castelló.

L'estand consta de 6 carpes tipus haima retolades amb la marca turística provincial i imatges de productes turístics. Disposa d'un mostrador de 18 metres lineals perquè les empreses i els municipis puguen oferir als vianants la millor informació turística de la província de Castelló. És important destacar que “la zona de l'Estació del Nord i la Plaça de Bous és un dels punts més concorreguts de la ciutat de València”

El Patronat Provincial de Turisme disposarà d'un espai reservat com a punt d'informació turística i al costat de les carpes una pantalla LED de TV de 4 x 2 metres per a la difusió de vídeos turístics i imatges promocionals. També hi haurà quatre animadors caracteritzats que convidaran als transeünts a acostar-se per a conéixer l'oferta turística de la província de Castelló.

Virginia Martí ha destacat que “el 32,87% dels turistes que van arribar a la província de Castelló en 2018 eren de la Comunitat Valenciana i que les pernoctacions de turistes de la nostra Comunitat van representar el 26,48% del total”.

Coordinació amb GVA Turisme

D'altra banda, la diputada provincial de Turisme ha participat hui en la reunió semestral del Consell Assessor de Turisme de la Comunitat Valenciana que s'ha celebrat en el CDT de Castelló, sota la presidència del director general de Turisme, Herick Campos.

En el transcurs de la reunió s'ha realitzat un balanç de les accions de formació impulsades per Turisme Comunitat Valenciana en diferents municipis de la província i s'ha procedit a l'aprovació del nou pla de formació per a l'últim tram de l'any, elaborat d'acord a les necessitats del sector després d'un període de consultes amb els professionals del sector i les destinacions.

En les seues intervencions, el director general i la diputada provincial han destacat els esforços de coordinació i optimització de recursos que duen a terme totes dues administracions per a vertebrar el territori amb els plans de governança i amb accions coordinades de promoció en mercats d'origen com Viena i Marsella. Es tracta d'una coordinació que es va ampliar també per a la formació i la qualificació del capital humà.