La Diputació Provincial de Castelló ha représ el servei d'expedició de certificats digitals. Consulta els horaris d'atenció al públic.
Logo de la Diputació de Castelló

Actualitat

El Consorci de Bombers incorpora 2,1 milions d'inversió per a millorar la resposta a emergències

El Consorci de Bombers incorpora 2,1 milions d'inversió per a millorar la resposta a emergències
18 d'Abril de 2018

El Consorci Provincial de Bombers incorporarà 2,1 milions d'euros d'inversió en la seua aposta per continuar millorant la resposta davant qualsevol emergència i la seguretat als municipis de la província de Castelló.

18 d'abril.El Consorci Provincial de Bombers incorporarà 2,1 milions d'euros d'inversió en la seua aposta per continuar millorant la resposta davant qualsevol emergència i la seguretat als municipis de la província de Castelló. L'Assemblea General del Consorci ratificarà demà en sessió extraordinària aquesta injecció econòmica procedent dels romanents de 2017 per a millorar els equipaments dels bombers a l'hora d'atendre les emergències i també optimitzar les seues condicions de treball.

Així ho ha explicat el diputat provincial de Bombers, Luis Rubio, qui ha assegurat que “aquesta important injecció inversora es correspon amb el compromís d'aquest Govern provincial per prioritzar la seguretat i el servei públic de qualitat davant qualsevol emergència que prestem a la població castellonenca. El treball per renovar la flota de vehicles, per millorar equipaments i inversions és continu, i aquesta gran inversió suposarà una millora molt important”.

Cal tindre en compte que aquest impuls inversor permetrà, d'una banda, millorar notablement la flota de vehicles adreçats a prevenció i extinció d'incendis amb una potent inversió de 1.224.000 euros i, d'una altra, respondre a una qüestió històrica com és la construcció del parc de bombers voluntaris de Benassal, amb una inversió de 949.188 euros. 

Més mitjans per a prevenció i extinció

Quant a la incorporació de més mitjans aquest mateix any, aquesta important inversió de 1,2 milions d'euros permetrà la pròxima adquisició de 4 vehicles rurals pesats, dos camions amb falca llevaneu saler i dos vehicles urbans pesats. 

“Ambaixò, continuem treballant en l'objectiu de modernitzar, tindre els millors vehicles i més adequats per a continuar prestant un servei públic de qualitat”, ha indicat el diputat de Bombers.

Un complet anell de seguretat

Cal tindre en compte que aquesta incorporació de nous vehicles és una mostra més, un recurs a sumar a l'encomiable labor de 300 bombers professionals i voluntariat que treballen en fins a 20 instal·lacions i amb 130 vehicles especialitzats, amb la missió de donar resposta per terra, mar i aire, a les emergències de tota la província.