Don Patricio encapçala el festival de música del bicentenari de la Diputació de Castelló, que comptarà amb actuacions per a tots els públics, dj’s, unflables i foodtrucks

Don Patricio encapçala el festival de música del bicentenari de la Diputació de Castelló, que comptarà amb actuacions per a tots els públics, dj’s, unflables i foodtrucks
30 de setembre de 2022

El festival, amb entrada gratuïta, se celebrarà el dissabte 15 d'octubre en el recinte del Mercat del Dilluns de Castelló i obrirà les seues portes a les 17.30 hores

Castelló, 30.9.2022. La Diputació de Castelló continua immersa en la celebració del seu bicentenari i, en aquesta ocasió, ha preparat un festival de música amb entrada gratuïta que tindrà en el concert de Don Patricio un dels principals atractius de l'esdeveniment. La cita serà dissabte que ve 15 d'octubre en el recinte del Mercat del Dilluns de Castelló, amb l'obertura de portes a les 17.30.

Així ho ha anunciat la diputada provincial de Joventut, Lluïsa Monferrer, qui ha destacat que “els i les joves de la província tenen cabuda en aquesta institució bicentenària i, per això, hem programat aquest concert que, encara que per a tots els públics, té una especial mirada per al més jove amb la presència de dj’s i, especialment, d'una figura reconeguda en el panorama musical com a Don Patricio”.

La diputada provincial ha afegit que la joventut necessita un programa d'oci i per això, quan es va començar a elaborar el programa del 200 aniversari, sempre vam tindre clar que havia de ser present en els actes preparats per a commemorar l'efemèrides", ha afegit Monferrer. En aquest sentit, cal recordar que, al costat d'aquest festival, continua en marxa el cicle de huit concerts de la diputació per les comarques.

El festival de dissabte 15 d'octubre, en qualsevol cas, s'ha dissenyat per a tots els públics amb la idea que puga acudir tota la família ja que hi haurà animació infantil i actuacions amb tributs a clàssics de tota la vida i per a totes les edats.

L'obertura de portes serà a les 17.30 hores i hi haurà DJ’s, inflables infantils i foodtrucks. Els DJ’s que actuaran abans del concert de Don Patricio són DJ El Calvo, DJ’s Disco Zona, F&F Pop Rock. DJ Indu. Al costat d'ells, JJ Carratalà & Sabrina, Patxi Ojana y Cositas Buenas. Després de l'actuació de Don Patricio que començarà a les 00.00 hores, el festival comptarà de nou amb DJ Indu entorn de la 1.15 per a tancar l'esdeveniment.